حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید :دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد: جوانی و تندرستی.

چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3984 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 974×
حمایت رایگان از دهک‌ های اول تا پنجم بیمه سلامت استان البرز
  • بهمن 14, 1404 ساعت: 14:25
  • شناسه : 20691
    0
    بیمه سلامت از دهک های ۱ تا ۵ حمایت رایگان می نماید .
    ارسال توسط : نویسنده : نگار اصغری منبع : به گزارش روابط عمومی اداره کل بیمه سلامت استان البرز
    پ
    پ

    به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان استان البرز ؛ 

    مدیر کل بیمه سلامت استان البرز گفت به جهت حمایت از دهک های اول تا پنجم گفت : در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه و مصوبات هیئت وزیران، سازمان بیمه سلامت ایران ساز و کار پوشش بیمه پایه برای تمامی جمعیت کشور را عملیاتی کرده است؛ طرحی عادلانه که مشمولین دهک‌های درآمدی اول تا پنجم را به صورت رایگان و سیستمی تحت حمایت قرار می‌دهد و برای دهک‌های ششم تا دهم نیز امکان ثبت‌نام آسان بر اساس نتایج ارزیابی وسع فراهم شده است.

    علیرضا اصغرزاده افزود: توسعه پوشش همگانی بیمه پایه سلامت در چارچوب قانون برنامه پنج ساله هفتم توسعه و مصوبات هیئت وزیران با هدف کاهش هزینه‌های درمانی خانوارها و تحقق عدالت در دسترسی به خدمات سلامت در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است.

    بر اساس این مقررات، مشمولین دهک‌های درآمدی ۱ تا ۵ بدون پرداخت حق بیمه مصوب و به صورت رایگان و سیستمی به مدت یک سال از پوشش بیمه پایه برخوردار می‌شوند و بیمه ایشان به شکل خودکار برقرار می‌شود.

    وی ادامه داد: همچنین ۶۰ درصد حق بیمه مشمولین دهک درآمدی ۶ توسط دولت پرداخت شده و این افراد با پرداخت ۴۰ درصد حق بیمه سرانه، معادل ۱۱ میلیون و ۳۱۸ هزار و ۴۰۰ ریال برای هر یک از اعضای خانواده و برای یک سال، می‌توانند نسبت به برقراری پوشش بیمه اقدام کنند.

    همچنین ۵۰ درصد حق بیمه مشمولین دهک درآمدی ۷ نیز توسط دولت پرداخت شده و این افراد با پرداخت ۵۰ درصد حق بیمه سرانه، معادل ۱۴ میلیون و ۱۴۸ هزار ریال برای هر یک از اعضای خانواده و برای یک سال، می‌توانند نسبت به برقراری پوشش بیمه اقدام کنند. اصغرزاده بیان کرد: میزان ۴۰ درصد از حق بیمه مشمولین دهک درآمدی ۸ توسط دولت پرداخت شده و این افراد با پرداخت ۶۰ درصد حق بیمه سرانه، معادل ۱۶ میلیون و ۹۷۷ هزار و ۶۰۰ ریال برای هر یک از اعضای خانواده و برای یک سال، می‌توانند نسبت به برقراری پوشش بیمه اقدام کنند.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.