حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید :دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد: جوانی و تندرستی.

دوشنبه, ۱۳ مهر , ۱۴۰۵ Monday, 5 October , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3994 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 24 تعداد دیدگاهها : 974×
برگزاری پویش حامیان آب
  • بهمن 27, 1403 ساعت: 17:36
  • شناسه : 15055
    ♥13
    همزمان با جشن نیمه شعبان ، پویش «حامیان آب» در البرز با استقبال گسترده اقشار مختلف برگزار شد .
    ارسال توسط : نویسنده : نگار اصغری منبع : به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان البرز
    پ
    پ

    به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان استان البرز ؛ 

    حمیدرضا نامداری، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز، از اجرای پویش «حامیان آب» با هدف امیدآفرینی و ترویج الگوی مصرف بهینه آب خبر داد. این پویش که هم‌زمان با دهه فجر آغاز شده، با استقبال گسترده ورزشکاران، جوانان، کودکان و دانش‌آموزان همراه بوده است.

    نامداری با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی در مدیریت مصرف آب گفت: پویش “حامیان آب” تلاش دارد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف اجتماعی، شهروندان را به رعایت الگوی صحیح مصرف تشویق کند. در همین راستا، برنامه‌های متنوعی برای اقشار مختلف جامعه برگزار شده که مورد استقبال قرار گرفته است.

    وی افزود: یکی از برنامه‌های شاخص این پویش، مشارکت شرکت آب و فاضلاب استان البرز در اجتماع بزرگ ۲۵ هزار نفری “امام زمانی‌ها” در قالب توزیع ۱۰ هزار بادکنک منقش به شعارهای رعایت الگوی مصرف، گریم کودکان و توزیع ۶ هزار آب معدنی بود که روز پنجشنبه ۲۵ بهمن‌ماه در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار شد. در این گردهمایی مردمی، کودکان و نوجوانان با مفاهیم صرفه‌جویی در مصرف آب آشنا شدند و به این پویش پیوستند.

    مدیرعامل شرکت آبفا البرز در پایان خاطرنشان کرد: حضور گروه‌های مختلف مردم در این پویش نشان از مسئولیت‌پذیری اجتماعی در قبال منابع آبی دارد و امیدواریم با ادامه این برنامه‌ها، فرهنگ مصرف بهینه آب در جامعه نهادینه شود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.