کمک مومنانه جوانان نظرآباد در سالگرد شهادت سردار سلیمانی
به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان، مراسم کمک مومنانه جوانان نظرآباد در سالگرد شهادت سردار سلیمانی با حضور دکترحدادی نماینده محترم مجلس شورای اسلامی، جانعلی مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز، حاجی زاده رئیس اداره ورزش و جوانان، مسئولان شهرستانی، هیاتهای ورزشی ،سازمان های مردم نهاد و پرسنل اداره ورزش و جوانان در سالن ورزشی فلق برگزار گردید.
سخنان سردار سلیمانی که برای اولین بار منتشر شد
فتاح حاجی زاده رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان نظرآباد و از مدیران جوان البرزی، در مراسم کمک مومنانه جوانان نظرآباد در سالگرد شهادت سردار سلیمانی، به دیداری که با سردار سلیمانی داشت اشاره کرد و گفت:
این سخنان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی خطاب به ورزشکاران برای اولین بار منتشر میشود. در این سخنان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی خطاب به ورزشکاران گفت: ورزشکاران همان کاری را انجام دهند که شهدا انجام دادند. شما باعرق وجود خودتان بانام خود می توانید دین و مذهب اسلام را به جهانیان در صحنه های ورزشی بشناسانید و ورزشکاران می توانند مبلغ دین خود در سایر کشورها باشند. مراقب باشید در کسب مقام دچار خودباختگی نشوید.
سخنان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به بانوان نیز چنین است : روح پهلوانی مخصوص مردان نیست زنها نیز اگر قهرمان شوند می توانند با حجابشان مبلغ خوبی برای دین و مذهب باشند.
سخنرانی دکتر حدادی نماینده مجلس
درادامه این این مراسم دکتر حدادی نماینده مردم شریف ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی در سخنانی به تاکید بر نقش و جایگاه سردار سلیمانی در توازن و امنیت منطقه خاورمیانه پرداخت.
حدادی در ادامه گفت: نظرآباد ظرفیتهای بسیاری در بخش ورزش و جوانان دارد و از مدیرکل ورزش وجوانان می خواهم به قهرمانان نظرآباد و جوانان ارزشمند و نخبه و همچنین زیرساختها و سالن های ورزشی شهرستان نظرآباد نگاه ویژه ای داشته باشند.
نماینده مردم شریف ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس: درپایان سخنانش از تلاشهای حاجی زاده رئیس جوان اداره ورزش و جوانان شهرستان نظرآباد در بحث کمک مومنانه و مواسات تقدیر و تشکر نمود.
سخرانی مجتبی جانعلی مدیرکل ورزشو جوانان البرز
جانعلی در این مراسم گفت: سپهبد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مامن و آرامشی برای جریان مقاومت در منطقه و اسوه مقاومت و ایستادگی در برابر زورگوییهای استکبار بود.
او در ادامه افزود : با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص کمک مومنانه و مواسات گفت، این طرح کاری خیرخواهانه است که باعث انسجام بیشتر ملت ایران و کمک به همنوع و نیازمندان است و کمک مومنانه جوانان در کشور و استان زبانزد بوده است.
کمک مومنانه جوانان نظرآباد در سالگرد شهادت سردار سلیمانی دارای بخش های زیر بود:
قرائت بخشی از وصیت نامه سپهبد سردار شهیدحاج قاسم سلیمانی
سرود توسط گروه بشارت
اجرای تئاتر با موضوع سردار دلها
دلنوشته به سرداردلها
رونمایی از کتاب افتخارآفرینان ورزشی نظرآباد
این کتاب توسط محمد کشاورزی جوان ورزشکار، گردآوری و به چاپ رسیده است که در پایان مراسم از ایشان توسط مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز و مسئولین مربوطه تجلیل بعمل آمد و از این کتاب رونمایی شد.
اخبار مرتبط
جوانان نظرآبادی متخصص و با استعداد هستند
پرداخت ۵۰۰ فقره وام ۵۰ میلیونی به جوانان نظرآباد
جوانان البرز به ویژه جوانان نظرآباد همیشه پای کار هستند
دست مریزاد به همه تون
به امید موفقیت همه جوانان ایران زمین