پوریا پیروی کونگفو کار موفق آبدانی
به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان شهرستان دیر،
پوریا پیروی کونگفو کار آبدانی ورزشکار فعال و موفق آبدانی است که در رشته کنگفو موفق به کسب مقامهای مختلفی در سطح استان شده است و سابقه حضور در مسابقات کشوری را دارد.
سوابق و رتبه ها:
- کسب ۲ مدال طلای استانی
- کسب ۳ مدال نقره استانی
- کسب۱ مدال برنز استانی
- سابقه شرکت در مسابقات کشوری کونگ فو
علاقهام مرا به این راه کشاند
پوریا پیروی کونگفو کار آبدانی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری سمن جوانان شهرستان دیّر اظهار داشت: به دلیل علاقه ای که به این رشته ورزشی داشتم در سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را در باشگاه کونگفو امین آبدان شروع کردم و هدف من از فعالیت در رشته کنگفو رسیدن به عضویت در تیم ملی و به اهتزاز درآوردن پرچم کشورم است
پدر و مادرم پشتوانهام بودهاند
پیروی گفت: پدر و مادرم همیشه من را در این رشته ورزشی حمایت کرده و وقت زیادی برای ورزش من گذاشتند که قدردان آنان بوده و هستم و موفقیت های خود را نتیجه زحمات و حمایت های آنان میدانم.
سالن اختصاصی برای آبدان دغدغه من است
وی در مورد مشکلات و دغدغه این رشته به عنوان یک رزمی کار افزود: مهمترین دغدغه من به عنوان یک رزمیکار در شهر آبدان این است که یک سالن اختصاصی برای ورزش کنگفو در شهرم داشته باشم و داشتن جای مشخص و با امکانات مناسب برای تمرین کونگفو کاران قطعا در کسب موفقیت آنان موثر خواهد بود.
مربیام راهبر موفقیتهای من بود
وی در آخر بیان کرد: از جواد عظیمی نیا، مربی کونگفو کمال تشکر را دارم که همیشه و در همه حال پشتیبان و همراه من بودهاند و موفقیت های خود را مدیون ایشان هستم.
ثبت دیدگاه