حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید :دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد: جوانی و تندرستی.

دوشنبه, ۳ مهر , ۱۴۰۲ Monday, 25 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1982 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 17 تعداد دیدگاهها : 941×
پنجمین اجلاس بین‌المللی صلح در تهران
۲۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۷
شناسه : 7187
بازدید 284
3

پدر صلح ایران: درست زمانی صلح را ساختند که ما آفریده شدیم تردیدی ندارم جنگ هدیه الهی نیست اما صلح ودیعه خداوند و مرز با او بودن یا نبودن است.

ارسال توسط : منبع : ابراهیم صنوبر
پ
پ

پنجمین اجلاس بین‌المللی صلح در تهران

پنجمین اجلاس بین‌المللی صلح در تهران هم‌زمان با جایزه بین‌المللی صلح اسلامی و جایزه صلح صنوبر در مرکز همایش‌های بنیاد سینمایی فارابی در مورخ ۱۹ اسفندماه سال ۱۴۰۰ با حضور برخی از سران کشوری مدیران میهمانان داخلی و خارجی برخی سفرا و دیپلمات‌ها هنرمندان ورزشکاران باهمت موسسه بین‌المللی سفیران صلح برگزار شد.

سخنرانان این اجلاس جناب استاد ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران و مدیرعامل موسسه بین‌المللی سفیران صلح و حضرت آیت‌الله دکتر هاشم زاده هریسی عضو محترم مجلس خبرگان رهبری و حضرت آیت‌الله سید هادی غضنفری خوانساری، جناب آقای صلاح زواوی سفیر اسبق فلسطین در ایران و برخی دیگر از چهره‌های ملی و بین‌المللی شناخته‌شده بودند.

در بخشی از سخنرانی استاد ابراهیم صنوبر در پنجمین اجلاس بین‌المللی صلح در تهران گفته شد: درست زمانی صلح را ساختند که ما آفریده شدیم تردیدی ندارم جنگ هدیه الهی نیست اما صلح ودیعه خداوند و مرز با او بودن یا نبودن است.

ابراهیم صنوبر پدر صلح ایران و مدیرعامل موسسه بین‌المللی سفیران صلح و

صلح یعنی احترام قانون بهداشت و دوست داشتن

صلح تنها به معنای نبودن جنگ نیست بلکه حضور در یک جامعه سرشار از عدالت تفاهم همزیستی دیگرپذیری آزادی و دموکراسی است جامعه از هرگونه اعمال و رفتارهای غیرانسانی و غیراخلاقی به دور باشد و تمام زمینه‌های علمی فرهنگی مذهبی اقتصادی اجتماعی و شهروندی در آن به‌صورت مطلوب توسیع یابد. صلح و دوستی از آن گروه و جماعتی است که خواهان آن هستند و برای آن تلاش می‌کنند و جنگ و جنایت و ترور از آن گروهی است که به دنبال آن هستند.

قانون کاشت داشت برداشت سه اصل اساسی زندگی انسان است ما امروز همان محصولی را برداشت می‌کنیم که درگذشته بذر آن را کاشته‌ایم. ما امروز در دورانی هستیم که بهترین ارمغان ما برای ملل جهان هدیه صلح‌دوستی برادری و برابری است.

اهمیت تشکیل جایزه بین‌المللی صلح اسلامی

پدر صلح ایران در باب اهمیت تشکیل جایزه بین‌المللی صلح اسلامی چنین بیان داشتند: برخی از مفسران می‌گویند که برخی از جوایز مطرح صلح باانگیزه‌های سیاسی اهدا می‌شود یا برای ترغیب سیاست‌هایی در آینده برخی از مفسران بر این نظرند که اعطای جایزه صلح بر اساس نظر غیرقابل سنجش معاصر غیرمنصفانه یا احتمالاً اشتباه است بر همین منوال هدف جایزه صلح اسلامی فرهنگ‌سازی جامعه اسلامی و کشورهای اسلامی در مقابله با چنین جوایزی که بیشتر بعد سیاسی دارد است.

وی در ادامه گفت: جهان اسلام یک امت واحد است و ملاک ِ وحدت ِ امت رهبری آن است. اگر کشوری بتواند با تشکیل حکومت اسلامی سطح رهبری خود را از مرزهای سرزمینی‌اش فراتر برد، در موقعیت ام‌القری جهان اسلام قرار می‌گیرد که بحمدالله ایران به‌عنوان ام القرای جهان اسلام باید در همه زمینه‌ها پیشرو باشد.

تشکیل دبیرخانه دائمی جایزه صلح اسلامی

صنوبر افزود: یکی از این فعالیت‌های مؤثر در جهان اسلام تشکیل دبیرخانه دائمی جایزه صلح اسلامی توسط موسسه بین‌المللی سفیران صلح است. يکي از موضوعاتي که در راستاي گسترش فرهنگ صلح به دليل اثرات افزايشي آن بايد موردتوجه قرار گيرد، معرفي و تقدير از چهره‌هایی است که توانسته‌اند در اين زمينه اثرگذار و ثمربخش باشند و با قدرداني از اين فعالیت‌ها، بی‌تردید حمايت خود را از تداوم و استمرار آن به عمل‌آورده‌ایم و این‌قدر شناسي مايه دلگرمي فعالين اين حوزه و موجب شناخت هر چه بيشتر جامعه نسبت به اين موضوع و درنهایت ترويج هر چه بيشتر فرهنگ صلح خواهد شد. تبليغ و تشويق در راستاي ترويج اعمال انسان دوستانه خود قسمتي از فرآيند استقرار و تثبيت صلح است.

اعطای نشان عالی صلح به رهبر معظم انقلاب

پدر صلح ایران یادآور شد: ازجمله جوایز اعطایی که در جایزه صلح اسلامی صورت گرفت اعطای نشان عالی صلح به حضور شریف و مبارک رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای و همچنین اعطای نشان ویژه صلح جایزه صلح اسلامی به مقام شامخ شهید والامقام سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی است.

تأسیس شهرها و دهکده‌های صلح جهانی

صنوبر ابراز داشت: ما با حضور کارشناسان و اندیشمندان حوزه‌های مختلف چند سالی است که به دنبال تشکیل و راه‌اندازی مناطق دائم و پایدار صلح جهانی هستیم که ازجمله این مناطق ساخت و تأسیس شهرها و دهکده‌های صلح جهانی است. دهکده صلح یک مجموعه ایدئال برای تمامی انسان‌ها، ادیان، اقشار، مذاهب، نژادها و شهر دوستی و دوستداران صلح و دوستی و حیوانات است. دهکده صلح آرمان‌شهری است که همیشه در رؤیای جهان و افراد مختلف جوامع بوده است. افرادی که دغدغه‌شان رسیدن به دنیایی بهتر است.

شهر صلح به‌عنوان یکی از شهرهای نو و‌ جدید ‌با دیدی به آینده به شهری پر از دوستی و صلح معروف است موسسه بین‌المللی سفیران صلح بر این باور است که شهر صلح بهترین مکان ممکن برای ترویج پیام وحدت و صلح جهانی است پس سعی کرده است با طراحی منحصربه‌فرد و خاص پیام صلح و دوستی و داشتن جهانی زیبا را با ساختن این دهکده و شهرهای صلح جهانی، به گوش جهانیان برساند.

وی افزود: در اجلاس بین‌المللی صلح و جایزه بین‌المللی صلح امسال در چند آیتم از فعالان حوزه‌های مسائل حقوق بشردوستانه و صلح و دوستی فرهنگی علمی ورزشی هنری اجتماعی بین‌المللی تقدیر به عمل آمد و به این افراد نشان و تندیس صلح اعطا گردید.

برگزاری اولین دوره جایزه صلح صنوبر

پدر صلح ایران همچنین گفت: ازجمله نوآوری این دوره اجلاس برگزاری اولین دوره جایزه صلح صنوبر به یاد مرحوم حاج علیرضا صنوبر از خیرین مسکن‌ساز کشور برای اقشار کم‌درآمد بود؛ که هرساله به منتخب خود جایزه نقدی اعطا می‌نماید که منتخب اولین دوره جایزه صلح صنوبر سرکار خانم مینا بارانی بودند که ضمن اعطای نشان و تندیس جایزه نقدی پنجاه میلیون تومانی به ایشان تقدیم گردید. مینا بارانی از خیرین تأثیرگذار و از فعالان حوزه مسائل بشردوستانه و خیرخواهانه است.

صنوبر در ادامه اذعان داشت: موسسه بین‌المللی سفيران صلح چند سالي است كه باهدف برقراري و فراگير نمودن فرهنگ صلح و دوستي بين ملل و تأمین و تحكيم فرهنگ احترام به جايگاه والاي انسان به فعاليت پرداخته است. تلاش در راستاي بسترسازي در زمينه ايجاد جامعه‌ای سرشار از امنيت و آرامش و دوستي كه يكي از آرمان‌های مقدس ملل است، تبليغ و تشويق در راستاي ترويج اعمال انسان دوستانه حركتي نيكو و پسنديده است كه قطعاً با برنامه‌ریزی كارشناسانه و با در نظر گرفتن همه ابعاد منجيات و مهلكات مسير حركت انسان، هر چه‌بهتر و سریع‌تر اين اهداف قابل‌دستیابی هستند.

بسيج افكار و اندیشه‌های تعالي جوي انسان به سمت اهداف ترسیم‌شده ضمن بهره‌گیری از دو بال هوشياري و خردورزي، زمینه‌ساز حصول و وصول به مقاصد تعیین‌شده است موسسه بین‌المللی سفیران صلح از سال ۸۷ تأسیس و به فعالیت‌های صلح طلبانه فرهنگی و اجتماعی خود در ایران وجهان می‌پردازد و در زمینه برقراری صلح در جهان، فرهنگ‌سازی در مبارزه با ایدز، مواد مخدر، تروریسم، افراط گری وبر گزاری اجلاس‌ها و همایش‌ها و همچنین برگزاری مسابقات ورزشی، اعزام گروه‌های ورزشی به کشورهای جهان و کاشت نهال صلح در آن کشورها فعالیت می‌کند.

1 2 3 4 5 6

اخبار مرتبط

۵ هزار برنامه برای هفته جوان ۱۴۰۰

جشنواره جوان برتر ایرانی با رویکرد جدید در سال ۱۴۰۱

محمد ملائی نویسنده و فعال صلح

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.