حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید :دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد: جوانی و تندرستی.

شنبه, ۱ مهر , ۱۴۰۲ Saturday, 23 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1981 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 17 تعداد دیدگاهها : 941×
هم‌افزایی برای پوشش رسانه‌ای سمن‌های پایتخت
۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۰
شناسه : 5927
بازدید 266
4
علی مقامی

در جلسه ای که در ستاد توان‌افزایی و حمایت از سازمان‌های مردم‌نهاد شهر تهران برقرار شد، بر هم‌افزایی برای پوشش رسانه‌ای سمن‌های پایتخت تاکید شد.

ارسال توسط : منبع : پایگاه خبری سمن جوانان
پ
پ

هم‌افزایی برای پوشش رسانه‌ای سمن‌های پایتخت

به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان، در جلسه‌ای با حضور معاون اجرایی و امور جهادی ستاد توان‌افزایی و حمایت از سازمان‌های مردم‌نهاد شهر تهران با مدیرمسئول و صاحب‌امتیاز پایگاه خبری سمن جوانان و همچنین مسئول امور خبرنگاران این رسانه بر هم‌افزایی برای پوشش رسانه‌ای سمن‌های پایتخت تأکید شد.

استفاده از ظرفیت‌ها سمن در توسعه شهری

به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان، علی مقامی معاون اجرایی و امور جهادی ستاد توان‌افزایی و حمایت از سازمان‌های مردم‌نهاد شهر تهران در این دیدار با تأکید بر اینکه رسالت ما حمایت از سمن‌های فعال شهر تهران است، اظهار داشت: پیگیری و ساماندهی سازمان‌های مردم‌نهاد شهر تهران و استفاده از ظرفیت آن‌ها در مسئله شناسی و ارائه طرح‌های توسعه‌ای در کارگروه‌های تخصصی است.

حمایت از سمن‌های شهر تهران

مقامی خاطرنشان کرد: شناسایی مشکلات شهر و شهروندان تهران در حوزه کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی به همراه ارائه راهکار یا طرح از اولویت‌های اساسی این ستاد است و ما فضای مناسبی را در اختیار سمن‌ها قرار داده‌ایم و در همه مناطق شهرداری تهران این موضوع به‌زودی راه‌اندازی خواهد شد و قطعاً سمن‌ها و ظرفیت‌های موجود در آن‌ها به نفع مدیریت شهری و توسعه به سود مردم خواهد بود.

وی در ادامه گفت: این ستاد دارای کارگروه‌های تخصصی ازجمله، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، اجتماعی، محیط‌زیست و مدیریت بحران، سلامت، فرهنگی، خیرین، جهادی و مذهبی و ورزشی است و خدماتی ازجمله سالن جلسات، فضای برگزاری همایش، کافه سمن و گالری فضای نیمه‌باز به آن‌ها ارائه می‌شود تا به‌صورت هدفمند و سازمان‌دهی شده در کنار مدیریت شهری باشند.

معاون اجرایی و امور جهادی ستاد توان‌افزایی و حمایت از سازمان‌های مردم‌نهاد شهر تهران با استقبال از پیشنهاد همکاری در حوزه رسانه با پایگاه خبری سمن جوانان تأکید کرد: آماده‌ایم که از ظرفیت این رسانه تخصصی در شهر تهران استفاده کنیم و امکانات و خدمات این ستاد در شهر تهران در اختیار است که بتوانیم برنامه‌های خوبی را با همکاری هم انجام دهیم.

تأسیس نمایندگی سمن جوانان در شهر تهران

در این دیدار علیرضا گروسی صاحب‌امتیاز و مدیرمسئول پایگاه خبری سمن جوانان اظهار داشت: این رسان هبه عنوان مرجع تخصصی اخبار جوانان و قطب رسانه‌ای سازمان‌های مردم‌نهاد کشور از سال ۹۹ فعالیت خود را شروع کرده و به دنبال گسترش فعالیت‌های خود و همکاری با سازمان‌های مختلف است و آماده‌ایم که در شهر تهران برنامه‌های ویژه‌ای را دنبال کنیم و برای شروع نمایندگی استانی این رسانه در تهران در دستور کار قرار گیرد تا بتوانیم بیشتر تعامل کنیم.

حمایت رسانه‌ای از جوانان و سمن‌ها

گروسی در یادآور شد: پوشش اخبار ستاد توان‌افزایی و حمایت از سازمان‌های مردم‌نهاد شهر تهران، معرفی مدیران جوان و جوانان موفق پایتخت، حمایت رسانه‌ای از سمن‌های این شهر و همچنین جلسه با کارگروه‌های تخصصی این ستاد و شناسایی ظرفیت‌ها و حمایت از طرح‌های آن‌ها از برنامه‌های پایگاه خبری سمن جوانان در شهر تهران خواهد بود.

آموزش تخصصی رسانه‌ای برای جوانان

در این دیدار مهدی یحیائی فرد مسئول امور خبرنگاران پایگاه خبری سمن جوانان هم بر شناسایی نیروهای مستعد از جوانان توانمند در حوزه امور اجتماعی، فرهنگی و رسانه خبر داد و گفت: استفاده از جوانان دوستدار حوزه خبر و رسانه و برگزاری دوره‌های توانمندسازی و آموزش تخصصی برای ایشان را هم در برنامه‌ها لحاظ می‌کنیم تا بتوانیم به‌صورت عملیاتی جوانان و سمن‌های فعال را بیشتر حمایت کنیم.

اخبار مرتبط

رئیس مشارکت های اجتماعی پایگاه خبری سمن جوانان منصوب شد

نخبه پروری و توجه به جوانان رکن حکمرانی اسلامی

مشارکت مردم در مدیریت شهری لازم است

ثبت دیدگاه

4 دیدگاه برای “هم‌افزایی برای پوشش رسانه‌ای سمن‌های پایتخت”
  1. سلام و خسته نباشید
    ممنون که از سن ها حمایت می کنید
    لطفا هوای سمن های شهرستان هلای تهران رو هم داشته باشید
    با تشکر
    زینب رضایی

    پاسخ
    • سلام و درود بر شما
      پایگاه خبری سمن جوانان حامی همه سمن های فعال کشور است و برنامه ما حمایت همه جانبه و عادلانه از تشکلهای مردم نهاد می باشد

      پاسخ
  2. با سلام جای بسی افتخار دارد که جوانان نظرآباد و پایگاه خبری سمن جوانان در کشور خوش می درخشد خداقوت دکتر گروسی

    پاسخ
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.