نشست تخصصی حوزه گردشگری و طبیعت گردی
یگانه غریبی، رئیس کمیسیون میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجمع جوانان هرمزگان از برگزاری نشست تخصصی حوزه گردشگری و طبیعت گردی با حضور هیات رئیسه مجمع جوانان استان با فعالین حوزه گردشگری در محل خانه جوانان هرمزگان خبر داد.
بسترسازی جذب توریست
ایرانمنش، مدیر خانه بوم گردی خاک سرخ هرمز از آماده سازی بستر جذب توریست سخن گفت و افزود: باید ساختارهای فیزیکی و فضاهای شهری را برای این حضور گردشگران آماده کنیم.
گردشگری و جاذبه های طبیعی
سجاد عامری رئیس مجمع سازمان های مردم نهاد جوانان هرمزگان در این نشست از ظرفیت های حوزه گردشگری و جاذبه های طبیعی استان سخن گفت و خاطرنشان کرد: باید به دنبال توسعه گردشگری با رویکرد طبیعت گردی باشیم.
از مغ و مشتا تا جشنواره نارنگی
رئیس مجمع سازمان های مردم نهاد جوانان هرمزگان گفت: باید آیین های برداشت محصولات مناطق مختلف استان را بشناسیم و محوریتمان را در این شاخص ها توسعه دهیم. وی از آیین برداشت نخلستان خرما با نام مغ و مشتا یاد کرد و جشنواره برداشت نارنگی سیاهو را نیز در همین راستا خواند.
استراتژی بر اساس شاخص های محلی
یگانه غریبی رئییس کمیسیون گردشگری مجمع جوانان هرمزگان بیان کرد: باید ظرفیت های موجود را شناسایی کنیم، صنایع دستی دستی هرمزگان مانند حصیربافی، گلابتون دوزی نیز از پتانسیل های قوی گردشگری برخوردار است که باید استراتژی هایمان را در توسعه صنعت گردشگری براساس این شاخص ها تعریف کنیم.
غریبی بر اساس سند توسعه و اشتغال استان، گردشگری با محوریت دریا را از رسته های پراشتغال استان یاد کرد و افزود: بر اساس مطالعات انجام شده به شناسایی منابع موجود در گردشگری باشیم و لازم است که بر توسعه گردشگری دریا محور تاکید
اخبار مرتبط
نقش سمنهای حوزه گردشگری در حمایت از محیط زیست
توسعه گردشگری کرمانشاه از زبان دبیر مجمع جوانان این استان در پایگاه خبری سمن جوانان
ثبت دیدگاه