مدیریت ضعیف ورزش عامل دلسردی ورزشکاران
دکتر هادی دوستی، پیشکسوت کشتی آزاد، با ابراز گلایه از اینکه مدیریت ضعیف ورزش عامل دلسردی ورزشکاران می شود، گفت: شاهرود با وجود استعدادهای فراوان ورزشی، اساتید، همجواری با اصفهان، خراسان شمالی و جنوبی، مازندران، گلستان و پایتخت شایسته پیشرفت است، اما با نگاهی به گذشته ورزش متوجه خیلی از ضعف ها و عقب ماندگی ها در بحث زیرساختی و ساختار ورزش با توجه به پیشرفت تکنولوژی و پیشرفت علم خواهید شد. همان طور که اطلاع دارید این شهرستان از متخصص و قهرمانان ورزشی زیادی برخوردار است، اما بهره نبردن از اساتید و افراد دارای تجربه در رشته های مختلف یکی از اصلی ترین موانع پیشرفت در عرصه های ورزشی بوده و متاسفانه در حقشان کم لطفی می شود، برای مثال کشتی آلیش که یک رسم سنتی هست و تنها در منطقه کالپوش اجرا می شود اگر حمایت نشود در سال های آتی به فراموشی سپرده خواهد شد.
حرفه ای شدن نیازمند بسترسازی است
دوستی هم چنین گفت: ورزش هنوز به بلوغ حرفه ای نرسیده، عنوان تحمیلی حرفه ای را برای آن انتخاب کردیم در حالی که حرفه ای شدن نیازمند بسترسازی و امکانات است. متاسفانه چنین رویکردی برای تمام ورزش کشور وجود دارد در حالی که می توانیم از ورزش حرفه ای استفاده های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کنیم که فعلا ناتوانیم در صورتی که بخش قابل توجهی از اقتصاد دنیا توسط اقتصاد ورزش اداره می شود. البته برای رسیدن به این هدف نیازمند برنامه ای مدون، حرفه ای و مدیران کارآمد و هستیم.
مدیران بومی در عرصه ورزش کار ساز خواهند بود
این پییشکسوت کشتی در ادامه اظهار کرد: مدیران بومی در عرصه ورزش که خود سوابق قهرمانی دارند و دارای ارتباطات قوی هستند شناخت کامل ودقیق ازنقاط ضعف وقوت ورزش منطقه خود دارند می توانند برنامه های استراتژیک، عملیاتی، کوتاه و بلندمدت برای تغییر تحول خوبی ارائه کنند اما متاسفانه در برخی رشته ها و هیئت های ورزشی مدیرانی بدون تخصص ورزشی فعالیت می کنند.
عدم جوانگرایی از دیگر ضعف ها در حوزه ورزش است
وی تاکید کرد: یکی دیگر از ضعف ها در حوزه ورزش عدم جوانگرایی و کسانی که از نظر جسمی و فیزیک بدنی دیگر توانایی لازم را ندارند و علم آنها برای چند دهه گذشته است و جای خود را به جوانان نمی دهند.
استادیوم ها جولان گاه وعده های انتخاباتی شده است
دوستی در انتها گفت: ورزش درس ریاضی نیست که سابقه تدریس باتجربه تر می شوی باید نگاه فراگیر به ورزش شود تا ورزشکاران اصولی، صحیح و فراگیر یاد بگیرند. یکی دیگر از مشکلات شرکتهایی برای کاهش و منافع مالیاتی اسپانسر بعضی رشته ها می شوند که آنچنان نتیجه ای در سطح استان و کشور کسب نمی کنند و تنها جنبه تبلیغاتی و گرفتن عکس یادگاری است. اگر به مکانهای ورزشی رجوع کنیم در استاندارد و ایمنی مشکلات زیادی را می بینید و یا روزی قلب ورزش شهرستان بوده اما وضعیت نابسامانی دارد ازاستادیوم ۱۵ هزار نفری که مکانی برای جولان وعده های انتخاباتی شده و قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد که نشد تا خانه های ورزش روستایی
این رفتارها باعث دلسردی افراد مجرب و ورزشکاران پیشکسوت می شود و جوانان در عرصه های ورزشی نیز با دیدن این حرکات دیگر اشتیاقی به ادامه نخواهند داشت.
ثبت دیدگاه