محصولات آنوش طعم
محصولات آنوش طعم توسط دکتر ابراهیمآبادی رئیس پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان فرموله شده که با همکاری فعالان تشکل مردمنهاد خانه فرهنگ و اندیشه معاصر تولیدشده که عرقی جات موجود نظیر گلاب، نعنا، هل و گیاهان دیگر در بازار بهصورت رقیق و با حجم زیاد آب عرضه میشود.
مشکلات موجود در عرقی جات در این محصول وجود ندارد و با غلیظ شدن محصولات و گرفتن آب اضافه عرقی جات با عرضه بهصورت تقریباً ۱۲۵ برابر غلیظتر از محصولات عرقی جات فعلی، در دسترس مصرفکنندگان قرار میگیرد.
گلاب محصول استراتژیک منطقه کاشان
مهمترین محصول آنوش طعم گل محمدی یا همان گلاب است که بهعنوان محصول استراتژیک منطقه کاشان برای صادرات ظرفیت بالایی دارد که توجه بیشتر مسئولان برای صادرات را میطلبد.
از دیگر ویژگیهای این محصول صرفهجویی در مصرف آب است چراکه بیش از ۹۹ درصد عرقی جات فعلی موجود که از کشور ما صادر میشود را آب تشکیل داده و درواقع ما با صادرات آب در وضعیتی که از مهمترین مشکلات کشور ما بحران آب است طرفیم.
ویژگیهای محصولات آنوش طعم نسبت به دیگر محصولات
- آلودگی میکروبی نمیگیرد چون غلیظ است و اصلاً میکروب در آن نمیتواند رشد کند
- حجم و وزن کمی داشته و جای زیادی و اشغال نمیکند
- کیفیت محصول کاملاً در طول سال یکنواخت است به این صورت که اولین محصول با آخرین محصول از نظر کیفیت هیچ تفاوتی ندارد.
اخبار مرتبط
کارخانه نوآوری البرز ظرفیتی برای جوانان
ثبت دیدگاه