حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید :دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد: جوانی و تندرستی.

پنج شنبه, ۱۱ خرداد , ۱۴۰۲ Thursday, 1 June , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1901 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 16 تعداد دیدگاهها : 950×
مجمع عمومی مرکز هماهنگی مؤسسات خیریه
۰۳ تیر ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۳
شناسه : 3092
بازدید 151
3
دکتر زهره الهیان مجمع عمومی مرکز هماهنگی مؤسسات خیریه دارای مرکز شبه خانواده استان خراسان رضوی به میزبانی موسسه خیریه گلستان علی (ع) برگزار شد.
ارسال توسط : منبع : پایگاه خبری سمن جوانان
پ
پ

مجمع عمومی مرکز هماهنگی مؤسسات خیریه

اولین جلسه مجمع عمومی مرکز هماهنگی مؤسسات خیریه دارای مرکز شبه خانواده استان خراسان رضوی به میزبانی موسسه خیریه گلستان علی (ع) در سالن همایش‌های بین‌المللی مشهد مقدس برگزار شد.

این مراسم به مناسبت روز جهانی کودک کار و با استفاده از توان خرد جمعی در توانمندسازی نهادهای حامی کودکان کار برگزار شد.

حضور مسئولین کشوری در مجمع عمومی مرکز هماهنگی مؤسسات خیریه

به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان، این مراسم با حضور دکتر زهره الهیان؛ رئیس فراکسیون سازمان‌های مردم‌نهاد و رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی، دکتر نیره عابدین زاده؛ معاون دادستان عمومی و انقلاب، دکتر سعید حقانی؛ عضو کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد، دکتر عبدالوهاب بیگ پوری؛ دبیر اجرایی و معاون امور استان‌های فراکسیون سازمان‌های مردم‌نهاد مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران استانی و دبیران سازمان‌های مردم‌نهاد استان خراسان رضوی برگزار شد.

اولین جلسه مجمع عمومی مرکز هماهنگی مؤسسات خیریه دارای مرکز شبه خانواده استان خراسان رضوی

فعالیت بیشتر مجلس در حوزه اجتماعی، خانواده و زنان

زهره الهیان، عضو کمیسیون امنیت ملی و رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از موسسه گلستان علی (ع) گفت: پیگیری این امور از وظایف ذاتی ماست و باید در حوزه اجتماعی، خانواده و زنان فعال‌تر باشیم.

رئیس فراکسیون سازمان‌های مردم‌نهاد افزود: در حوزه خدمت به کودکان کار، آسیب‌دیده و بی‌سرپرست از باب وظیفه قانون‌گذاری و البته کمک نخبگان، انجمن‌های مردمی و سمن‌ها نیاز است.

رفع موانع در حوزه فرزندخواندگی

وی افزود: نگاه تخصصی و کارشناسانه و درک از نزدیک ضروری است و شما می‌توانید راهگشا باشید. ما به سهم خود دنبال رفع موانع در حوزه فرزندخواندگی هستیم، در حوزه حقوق کودک قوانین حمایتی و مرجع ملی حقوق کودک داریم و این ساختار باید فراتر از دولت‌ها، ثابت و پایدار باشد.

تأکید بر اعتمادسازی، اشتراک مساعی و فعالیت‌های اجتماعی

نیره عابدین زاده، معاون دادستان عمومی و انقلاب ضمن تأکید بر اعتمادسازی، اشتراک مساعی و فعالیت‌های اجتماعی گفت: ما باید به‌جایی برسیم که دستگاه قضا و دستگاه‌های دولتی تسهیلگر بخش عمومی در مشارکت باشند و استفاده از نظرات این‌چنین جمع‌هایی در برخورد با تخلفات ضروری است.

وی افزود: از اردیبهشت سال ۱۳۹۹ که قانون حمایت از اطفال و نوجوانان نوشته‌شده به‌طور قاطع می‌توانم بگویم استان خراسان پیشتاز در اجرای آن بوده است.

تدوین و اصلاح قوانین در حوزه خیریه ها و کودکان

سعید حقانی، عضو کمیته حقوق بشر سازمان ملل  و پژوهشگر در حوزه کودک، عنوان نمود: گام‌های این حوزه باید قوی و محکم با افق‌های بلند برداشته شود و در سطح ملی اشاعه یابد. ایده این انجمن با کمک دبیران سازمان‌های مردم‌نهاد روشن‌تر خواهد شد و نیاز داریم این انجمن وارد خلأهای قانونی شده و آمادگی داریم در حوزه تدوین قانون و اصلاح آن کمک کنیم.

رفع آسیب‌های حوزه کودکان کار

عبدالوهاب بیگ پوری، دبیر اجرایی فراکسیون سازمان‌های مردم‌نهاد مجلس در این مراسم عنوان نمود: امروزه غفلت از کودکان در هر حوزه‌ای می‌تواند بحران‌زا باشد، توجه به رفع آسیب‌های حوزه کودکان کار را ضروری دانست و حواشی این معضل در صورت عدم حل و مدیریت آن به اکوسیستم زندگی لطمات جبران‌ناپذیری می‌زند.

بیگ پوری در انتها گفت: تدوین اساسنامه مناسب توجه به ضروریات فعالیت و استفاده از ظرفیت نخبگان می‌تواند فضای انتظار از این تشکل بزرگ را روشن نماید.

اخبار مرتبط

استفاده از ظرفیت سمن ها در کوی های سازمانی

خیریه ای از جنس نور و مهربانی

دیدار نماینده جوانان با رئیس جمهور

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.