حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید :دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد: جوانی و تندرستی.

پنج شنبه, ۹ آذر , ۱۴۰۲ Thursday, 30 November , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2011 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 18 تعداد دیدگاهها : 942×
طرح ملی تاب آوری اجتماعی جوانان در لرستان
۰۵ فروردین ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۱
شناسه : 2780
بازدید 633
7
دبیر مجمع جوانان استان لرستان آذین عارفیان دبیر مجمع جوانان لرستان در گفت و گویی با پایگاه خبری سمن جوانان از اجرای طرح ملی تاب آوری اجتماعی جوانان در لرستان خبر داد.
ارسال توسط : منبع : پایگاه خبری سمن جوانان
پ
پ

طرح ملی تاب آوری اجتماعی جوانان در لرستان

آذین عارفیان دبیر مجمع جوانان استان لرستان در گفت و گویی با پایگاه خبری سمن جوانان از اجرای طرح ملی تاب آوری اجتماعی جوانان در لرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان، آذین عارفیان دبیر مجمع جوانان استان لرستان و همچنین دبیر موسسه مردم نهاد آبشار امید در این گفت و گو یادآور شد: موسسه مردم نهاد آبشار امید قصد دارد اولین طرح ملی در استان لرستان با عنوان طرح ملی تاب آوری اجتماعی جوانان در لرستان را در بازه زمانی ۶ ماه اول سال ۱۴۰۰ برگزار نمایید.

آذین عارفیان دبیر مجمع جوانان استات لرستان

عارفیان در ادامه گفت: افتاحییه این طرح اسفند ۹۹ با حضور دکتر ثمینی معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری لرستان و سرکار خانم پورسرتیپ مدیر کل امور اجتماعی استاتداری و همچنین اقای امان الهی مدیر کل ورزش و جوانان استان لرستان انجام شد.

آموزش ۱۵۰۰ جوان در طرح تاب آوری اجتماعی جوانان لرستان

دبیر مجمع جوانان استان لرستان همچنین خاطرنشان کرد: طرح تاب آوری اجتماعی جوانان در لرستان قرار است در سه شهرستان از استان اجرایی شود. هدف از اجرای این طرح برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی تاب آوری اجتماعی با محوریت کنترل استرس در شرایط بحرانی شیوع کرونا برای جوانان بازه سنی ۱۸تا ۳۵ سال سن می باشد.  هر شهرستان ۵۰۰ نفر و در مجموع ۱۵۰۰ نفر اموزش داده خواهند شد.

اهداف دیگر از اجرای این طرح عباراتند از:

  1. ارائه برنامه نمونه برای مقابله با فاجعه سازی
  2. ارائه مکانسیم های مواجهه با مشکلات و خروج از تله های ذهنی مرتبط با آن
  3. آموزش نحوه برنامه ریزی برای مواجهه با چالش های اجتماعی در شرایط بحران
  4. ایجاد انعطاف و ظرفیت افراد در مواجهه با بلایا با روش پیش بینی، برنامه ریزی، بازدارندگی

اجرای طرح ملی به صورت مجازی و حضوری

شایان ذکر است که این طرح، اولین طرح ملی در خصوص تاب اوری اجتماعی جوانان با محوریت کنترل استرس در شرایط بحران زا از جمله شیوع کرونا و بالا بردن سطح تاب اوری اجتماعی جوانان در استان لرستان است که توسط موسسه مردم نهاد آبشار امید فردا و با حمایت وزارت ورزش و جوانان و اداره کل ورزش و جوانان استان در حال برگزاری می باشد. این دوره ها و کارگاه ها هم بصورت مجازی و هم با رعایت پروتکل های بهداشتی بصورت حضوری اجرا می شود.

اخبار مرتبط

طرح یادگیری مشارکتی؛ تسهیلگران معیشت پایدار

برگزاری کارگاه امداد و نجات در قم

کارگاه آشنایی با آسیب های اجتماعی جوانان در نظرآباد

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.