حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید :دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد: جوانی و تندرستی.

دوشنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۲ Monday, 29 May , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1898 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 16 تعداد دیدگاهها : 950×
شیوع کرونا و آثار مخرب در صنعت گردشگری
۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۵
شناسه : 1337
بازدید 270
5
ابوالفضل تنومند شیوع کرونا و آثار مخرب در صنعت گردشگری در پنج ماه نخست سال ۲۰۲۰، شمار گردشگران نسبت به سال گذشته نصف و ۳۰۰ میلیون جهانگرد کمتر شده است.
ارسال توسط : منبع : شیوع کرونا و آثار مخرب در صنعت گردشگری
پ
پ

شیوع کرونا و آثار مخرب در صنعت گردشگری

شیوع کرونا و آثار مخرب در صنعت گردشگری عنوان یادداشتی از ابوالفضل تنومند فعال حوزه گردشگری و از جوانان فعال استان البرز در پایگاه خبری سمن جوانان می باشد.

شیوع ویروس کرونا در نقاط مختلف جهان و خانه‌نشین شدن مردم، صنعت گردشگری و در پی آن اقتصاد کشورهایی که به این صنعت وابسته هستند را به شدت تحت تأثیر قرار داده است. سازمان جهانی گردشگری وابسته به سازمان ملل متحد تخمین زده است شیوع ویروس کرونا طی پنج ماه، ۳۲۰ میلیارد دلار هزینه برای صنعت گردشگری داشته است.  در پنج ماه نخست سال ۲۰۲۰، شمار گردشگران نسبت به سال گذشته نصف شده و ۳۰۰ میلیون جهانگرد کمتر به سفر رفته‌اند.

مهمانی ناخوانده به نام کرونا در سال ۲۰۲۰/ شیوع کرونا و آثار مخرب در صنعت گردشگری

با آغاز سال ۲۰۲۰، ویروس کرونا از چین شروع به پخش شدن در گوشه و کنار جهان کرد، مرزها بسته شد و مردم خانه‌نشین شدند.
بیشترین آسیب ناشی از این خانه‌نشینی به بخش گردشگری، نصیب کشورهای ایتالیا و اسپانیا شد. این دو کشور،‌ که وابستگی اقتصادی زیادی به صنعت گردشگری دارند، حتی پیش از شیوع ویروس کرونا و قرنطینه گسترده نیز با مشکلات اقتصادی و همچنین بیکاری دست به گریبان بودند.

کرونا در ایران؛ تیر خلاص به پیکره نحیف گردشگری

شیوع ویروس کرونا در ایران با تعطیلات نوروزی که دوران رونق کسب‌وکارهای مرتبط با سفر و گردشگری است همزمان شد و کورسوی امیدی که افراد فعال در این عرصه برای جبران آسیب‌های ناشی از ریزش شدید گردشگران خارجی داشتند نیز خاموش شد. بایدبرایاین مساله و رونق مجدد گردشگری راهکارهای اساسی توسطوزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و کارشناسان آن، پیش بینی شود.

کاهش محدودیت‌ها و تلاش کشورها برای ابتکارهای جدید و تشویق مردم به سفر

دولت ژاپن، که در ماه آوریل شاهد کاهش ۹۹.۹ درصدی گردشگری نسبت به سال گذشته بود، از ماه ژوئیه برنامه اعطای یارانه به دیدارکننده‌ها را آغاز کرد. در تایوان، تاکنون دست‌کم دو پرواز بی مقصد انجام شده است که هدفشان، ارائه تجربه پرواز به شهروندان محروم از سفر و نشان دادن جاذبه‌های تایوان به آنها از فراز آسمان بوده است.
کشورهایی چون مکزیک و سوئیس نیز با برنامه‌هایی مشابه و حتی اقامت رایگان در هتل، سعی در جذب دوباره توریست دارند. دولت قبرس به مسافران گفت اگر کسی پس از سفر به این کشور به ویروس کرونا مبتلا شود، تمامی هزینه‌های اقامت، دارو، و غذای آن گردشگر‌ و افراد خانواده‌اش را پرداخت خواهد کرد. در آمریکا، گردشگری داخلی دوباره رونق گرفته است. پیش از شیوع ویروس کرونا، آمریکایی‌ها تمایل زیادی به دیدار از کشورهای خارجی داشتند.

یادداشت از ابوالفضل تنومند فعال حوزه گردشگری

شیوع کرونا و آثار مخرب در صنعت گردشگری

اخبار مرتبط

آسیب‌شناسی گردشگری در استان البرز

حقوق معلولین در گردشگری چیست؟

ظرفیت تخصصی سمن ها در سه حوزه اصلی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.