سمنها تخصصی و حرفهای شوند
سجاد سالک مدیرکل مشارکتهای اجتماعی وزارت ورزش و جوانان در افتتاحیه کارگاه سراسری شبکه ملی سلامت اجتماعی در قزوین با تأکید بر اینکه سمنها تخصصی و حرفهای شوند، گفت: در کشور بیش از ۳۷۵۰ سمن فعالیت میکنند که ازنظر تعداد سمنها در شرایط مطلوبی هستیم و بایستی به سمت کیفی سازی و تخصصی شدن کارها حرکت کنیم.
پروژههای عملیاتی برای سمنها تعریف شود
سالک بیان کرد: در شرایطی که حدود ۲۰۰ سازمان مردمنهاد در عرصه ورزش و ۳۰۰ سمن در بخش آسیبهای اجتماعی فعالیت میکنند باید حلقه مفقوده آن را تکمیل کرده و کمک کنیم تا این سمنها در کنار هم قرارگرفته و با بهرهگیری از تجارب همدیگر بتوانند پروژههای مشترکی را تعریف و عملیاتی کنند.
برقراری ارتباط با مجموعههای دیگر
مدیرکل مشارکتهای اجتماعی و فعالیتهای داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: جوانان دوست دارند کار کنند اما گاهی همتایان خود در استانها را پیدا نمیکنند که با همافزایی به نتایج بهتری برسند لذا در این راستا یکی از وظایف شبکههای سلامت اجتماعی برقراری این ارتباط است تا فرصتی برای اجرای برنامههای بهتر مهیا شود.
رسیدن به جامعه سالم
وی افزود: از یکی دو سال قبل که موضوع کرونا آسیبهای زیادی به بخشهای اجتماعی و اقتصادی وارد کرد، رویکرد ایجاد شبکه سلامت اجتماعی برای رسیدن جامعه سالم در اولویت قرار گرفت و امروز تلاش میکنیم با کمک سمنها به آن دستیابیم. امروز به مجموعهای از فعالیتهای بدنی برای تضمین سلامت فیزیکی و جسمی جوانان تا مشاورههای روحی و روانی نیاز داریم تا سلامت مردم و خانوادهها محقق شود.
سلامت اجتماعی باید جدی گرفته شود
مدیرکل مشارکتهای اجتماعی بیان کرد: سلامت اجتماعی از موضوعات جدید در جهان است و شاید در کشور ما نیز کمتر بهسلامت جامعه توجه شده لذا اگر نتوانیم مباحث اجتماعی سلامت را شناسایی و مطرح کنیم باید در آینده منتظر بروز آسیبهای اجتماعی بیشتری باشیم. آسیب اجتماعی ممکن است بهصورت حاشیهنشینی، اعتیاد و طلاق، خشونت و فرار از خانه و انزوا خود را نشان دهد و مختص گروه خاصی باشد اما سلامت اجتماعی همه افراد اعم از کودک، زن و مرد و پیر و جوان را دربرمی گیرد و اهمیت دوچندان دارد.
ارتقای سلامت اجتماعی
سالک افزود: اگر افراد بهسلامت جسمی و روحی اهمیت ندهند در سالهای آینده دچار مشکلات بیشتر میشوند به همین دلیل در شبکه سلامت اجتماعی باید موارد مغفول مانده را شناسایی و مطرح کنید تا خانوادهها به آن اهمیت دهند و برای حل چالشها با استفاده از شبکه مویرگی شبکه سلامت اجتماعی برای ارتقای سلامت نقشآفرین باشید.
رسیدن به دستاوردهای عملی و کاربردی
وی یادآور شد: در حاشیه مباحث رسمی حتماً به موضوعات استانها اهمیت دهید و تبادل تجربه کنید و برای طراحی پروژههای مشترک و برنامهریزی برای کارهای مهمتر اقدام کنید تا این کارگاه به دستاوردهای عملی و کاربردی برسد.
کیفی سازی فعالیتهای سمن ها
این مسئول ضمن تشکر از همکاری ارزشمند معاونت اجتماعی استانداری قزوین در پیشبرد برنامهها به اعضای سمنها توصیه کرد ضمن ارتباط با سمنهای موفق در سراسر کشور با افزایش مهارتهای خود به کیفی سازی فعالیتها نیز کمک کنند.
وی از فعالیت آقای جعفری میزوجی دبیر شبکه ملی سلامت اجتماعی و مسئول سمن مدیران موفق فردا نیز تشکر کرد و این سمن را از تشکلهای مردمنهاد فعال و موفق کشور دانست./ روابط عمومی ورزش و جوانان استان قزوین
اخبار مرتبط
دو رویداد مهم و تاثیرگذار در حوزه جوانان در قزوین
ثبت دیدگاه