حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید :دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد: جوانی و تندرستی.

دوشنبه, ۱۰ مهر , ۱۴۰۲ Monday, 2 October , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1986 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 18 تعداد دیدگاهها : 942×
رعایت نظام توزیع عادلانه در مراکز خیریه کرج
۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۲
شناسه : 12371
بازدید 50
1
عمار ایزدیار ، سخنگو و نائب رئیس شورای اسلامی شهر کرج ، با انتقاد از اینکه نظام توزیع مناسب در خیریه ها نداریم ، گفت : مراکز خیریه ، به عنوان سازمان هایی داوطلبانه ، به منظور کمک به دولت در حل مسائل و مشکلات جامعه بایستی ، زیر ساختی پویا و اثر بخش را به منظور ، انجام رسالت خویش ، دارا باشند .
ارسال توسط : نویسنده : نگار اصغری منبع : به گزارش روابط عمومی شورا اسلامی شهر کرج
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان استان البرز ،

عمار ایزدیار ، سخنگو و نائب رئیس شورای شهر کرج ، با همراهی حجت الاسلام والمسلمین علیرضا سعیدی ، رئیس کمیسیون فرهنگی ، اجتماعی و هنری شورای اسلامی شهر کرج ، همچنین با حضور ، مهرداد کیانی شهردار کلانشهر کرج ، در بازدید از انجمن خیریه بیماران تهیدست قائم (عج) ، ضمن تقدیر از خدمات ارزنده و ماندگار این خیریه در راستای کمک به نیازمندان و محرومان ، اظهار داشت : خیریه ها ، با اهداف متفاوتی کار می کنند ، در این راستا با توسعه مشارکت مردم در مسائل اجتماعی و افزایش تعداد سازمان های مردم نهاد ، لزوم ایجاد ساز و کارهای حمایتی و همچنین نظارتی ، برای سر و سامان دادن ، به این نهادها اهمیت ویژه ای یافته است .

 

سخنگوی شورای اسلامی شهر کرج ، اذعان کرد : اکنون در کشور مشخص نیست ، که شهروندان جامعه ما بیشتر به چه چیزی نیاز دارند؟

اصولا معیار تقدم و تأخر نیاز ها چیست؟ چه کسانی یا نهادهایی درصدد تأمین نیاز آنها هستند؟

آیا این كمك ها کافی است یا بازهم باید انجام شود؟

نحوه كمك رسانی چگونه باید باشد؟

 

ایزدیار ، در ادامه ، تصریح کرد : به منظور رفع این آسیب ها ، ایجاد الگویی به منظور هم افزایی و ساماندهی نظام خیریه ها ، در ایران ضروری است ، تا این الگو علاوه بر رفع آسیب های موجود نظام خیریه ها ، در ساختار ماهوی سازمان های جامعه مدنی ، نیز انطباق داشته باشد .

 

نائب رییس شورای اسلامی شهر کرج ، تاکید کرد : مدیران این مراکز باید ، اقداماتی در جهت تخصصی شدن خیریه ها انجام دهند ، به طوری که مددجو بداند برای مشکلی که دارد ، باید به کدام مرکز مراجعه کند و دچار سردرگمی نشود .

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.