دلنوشته علی فلاحی برای استاد محمدباقر آقامیری در پایگاه خبری سمن جوانان
قلدران حقيقت به نيم جو نخرند قباي اطلس آن كس كه از هنر عاريست
دُر دانه هنر كرج در بي خبري كامل مردم و مسئولين البرزي به دست فراموشي سپرده شده است. هرچند نام استاد محمدباقر اقاميري در راس هنر نقاشي جهان مي درخشد. ولي خيلي دور از انصاف است كه حتي مردم شهر كرج اين بزرگ مرد هنر نگارگري را كمتر مي شناسند حتي شايد اندكي بدانند كه نگار خانه شخصي استاد در قلب شهر كرج با آثاري بي نظير داير هست. ولي افرادي از استامبول . وين . سئول . نيويورك چشم به اين نگار خانه دارند . از مسئولان فرهنگي البرز كه آبي گرم نمي شود. كاش تا دير نشده حق تكريم استاد را بجا بياوريم ، تاكييد ميكنم تا دير نشده ….
علی فلاحی گلباغی نائب رئیس مجمع جوانان استان البرز، آذرماه ۹۹
درباره استاد محمدباقر آقامیری بیشتر بدانید:
استاد آقامیری از نوجوانی نه تنها به نقاشی بلکه به هنر خطاطی نیز علاقه وافری داشت. محمدباقر آقامیری در ۱۳۲۹ درقریه حسن آباد (سوگند ) از توابع بیجار گروسی در خانواده ای هنرمند به دنیا آمد. در زمان کودکی،خانواده اش به تهران مهاجرت کردند.
محمد آقامیری پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی و متوسطه درتهران واخذ لیسانس نقاشی از دانشکده هنرهای تزیینی به انگلستان رفت تا در رشته هنر به تحصیلات خود ادامه دهد. اما کمتر از یک سال به وطن بازگشت و با پی گرفتن تحصیلات خود سرانجام فوق لیسانس ارتباط تصویری ( گرافیک ) را از دانشکده هنرهای زیبا دریافت کرد.
دلنوشته علی فلاحی برای استاد محمدباقر آقامیری/ سوابق استاد آقامیری
محمد آقامیری از سوی شورای عالی فرهنگ و هنر، عنوان دکترای درجه یک هنر در نقاشی و هنرهای اسلامی را دریافت کرده است.
آقا میری در کار مینیاتور، خود را از شیفتگان و شاگردان استاد محمود فرشچیان می داند و به این امر معتقد است که فرشچیان مبدع و پیشتاز مینیاتور، درعین قلم گیری های سنتی مینیاتور، دارای محتوایی نو و معاصر است.
محمد آقامیری سال ها در دانشگاه ها و هنرستان های معتبر کشور از جمله هنرستان هنرهای تجسمی پسران به تدریس پرداخته و تدریس دروسی چون طراحی قالی، کاشی، تذهیب و مینیاتور را عهده دار بوده است.
مدال طلای نمایشگاه جهانی الجزایر (۱۳۶۷) ، مدال طلا ولوح تقدیر نفر اول مسابقات هنری دبیرستان های کشور درسه دوره متوالی (۱۳۷۶-۱۳۵۵) از جمله جوایز دریافت شده محمد آقا میری است. او کاندیدای هنر برای جایزه صلح نوبل در سال ۱۳۶۳ بوده است.
آقا میری تا کنون تصویر سازی و تذهیب نقاشی بیش از ۴۰ عنوان از کتاب های تاریخی و ادبی و مذهبی را به عهده داشته است و بیش از ۳۰ جلد قرآن را تذهیب و ترصیح کرده است.
اخبار مرتبط
عرفان مریدی جوانی از جنس موسیقی لکی
علی فلاحی گلباغی نایب رئیس مجمع جوانان استان البرز
ثبت دیدگاه