به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان البرز ،
علیرضا بابا خان ،مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان البرز ، ضمن تشریح واژه سرباز فناور و مفهوم آن ، افزود : حمایت های خوبی ، از سوی نیرو های مسلح از این قشر انجام شده است ، حمایت یاد شده به این شکل است ، که جامعه هدف پس از گذراندن ۶ هفته آموزش به عنوان سرباز فناور در همان شرکت های دانش بنیان ماندگار خواهند شد .
این مقام مسئول ، با بیان اینکه سرباز فناور ها مدت خدمت شان از ۲۴ ماه کمتر است ، یاد آور شد : تاکنون در استان البرز ۲۲ سرباز فناور داشته ایم ، که البته در مقایسه با آمار سراسری رقم کمی است .
باباخان ، تصریح کرد : دانشبنیان های استان البرز ، با این امتیاز آشنا نیستند ، از این رو نیازمندیم تا رسانهها با اطلاع رسانی خود ، در این حوزه به ما کمک کند .
وی ، با اشاره به اینکه سرباز فناور در کشور های پیشرفته کاربرد بیشتری دارد ، اظهار کرد : شمار سرباز فناور ها در سطح کشور ۲۵۰۰ نفر بوده است ، از این رو معاونت ریاست جمهوری ، موشن گرافی و کلیپ هایی در مسیر معرفی ظرفیت سرباز فناور ها تولید و منتشر کرده است ، که البته همچنان کافی نیست .
به گفته این مقام مسئول ، سرباز فناور علاوه بر کمک به قشر جویای علم کشور و توسعه ظرفیت دانش محورها از تلف شـدن وقت این جامعه هدف نیز جلوگیــری میکند .
وی ، با بیان اینکه از دیگر برنامه های مد نظر ما گذراندن دوران کارآموزی دانشجویان در مرکز نـو آوری و شتاب دهی صندوق البرز (وینُوا) اسـت ، افزود : در دانشگاه ها نشست هایی برگزار شده است ، تا فارغ التحصیلان به واحد های صنعتی و دانش بنیان معرفی شوند .
علیرضا باباخان ، با بیان اینکه این دانشجویان در مدت زمان گذراندن کارورزی حقوق نیز دریافت خواهند کرد ، تشریح کرد : این امر کمک میکند ، که دانشجویان پس از فارغ التحصیلی به جامعه کار معرفی شوند و شانس جذب آنها نیز افزایش خواهد یافت .
وی ، در پایان یاد آور شد : شرایط برای معرفی و جذب دانشجویان ، در این واحد های صنعتی بررسی نمرات دانشجویان و بررسی نیاز و تعامل با صنعت صورت خواهد گرفت ، که تاکنون ۱۰۰ واحد صنعتی در هشتگرد اعلام آمادگی و نیاز کرده است .
خبرنگار : نگار اصغری
ثبت دیدگاه