حمیرا رنجبر بانوی موفق اصفهانی در حوزه ورزش و علم
حمیرا رنجبر بانوی موفق اصفهانی در حوزه ورزش و علم در ابتدای سنین جوانی به مرتبهای از تجربه و مهارت در رشته تابلوسازی دستیافت و اولین تابلو برجسته خود را در سال ۱۳۸۸ خلق کرد؛ اما هنر همهی ماجرا نبود؛ این بانوی جوان و موفق در همان دوران در رشتههای رزمیتکواندو و کاراته فعالیت مینمود؛ او توانست افتخارات متفاوتی در این دو رشته کسب کند.
کسب مقام سوم در مسابقات کاتا کاراته در ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ و کسب حکم کمربندهای مختلف در رشته تکواندو از افتخارات ایشان بود.
تحصیلات و فعالیت های علمی
او بعد از کسب عناوین مختلف در ورزش وارد رشته حسابداری شد و در سال ۱۳۹۴ مدرک کارشناسی ارشد خود را دریافت نمود. او کار حسابداری را بهصورت حرفهای از سال ۱۳۹۳ آغاز نمود و با کسب تجربه و پیشرفت در این رشته توانست پا به عرصههای بینالمللی بگذارد تا به درخشش خود در چالشهای بینالمللی نیز ادامه دهد.
وی توانست سال ۱۳۹۴ به دو عنوان تحسینبرانگیز در رشته حسابداری دست پیدا کند؛
- کسب قبولی در امتحان بینالمللی حسابداری در انگلستان
- کسب قبولی در امتحان بینالمللی حسابداری در اتریش
تدریس در رشته حسابداری
درخشیدن او و کسب افتخار بینالمللی در رشته حسابداری یک امر مهم در رزومه کاری ایشان تلقی شد تا بهاینترتیب از ایشان برای تدریس در موسسههای حسابداری در سطح کشور دعوت به عمل بیاورند و وی بتواند در این موسسهها بهعنوان استاد، تجربههای خود را در اختیار دانشآموختگان قرار دهند تا بقیه نیز با الگوبرداری از ایشان بتوانند برای کسب عناوین بینالمللی و موفقیت، تلاش کنند.
انتخاب به عنوان حسابدار نمونه کشوری
تجربه عالی مهارتهای منحصربهفرد ایشان در رشته حسابداری سبب شد تا در ۵ آذر ۱۳۹۶ و ۱۵ آذر ۱۳۹۷ بهعنوان حسابدار نمونه در سطح کشور برگزیده شود و لوح تقدیر دریافت کند.
تدریس به عنوان معلم آموزش و پرورش
تدریس علم و دانش خانم رنجبر، فقط در موسسههای حسابداری خلاصه نشد؛ ایشان بعد از گذراندن و مرور دروس کتابهای مقطع تحصیلی ابتدایی و با اخذ گواهی معتبر از آمورش و پرورش، توانست در مدارس ابتدایی بهعنوان معلم شروع به کار کند تا مسیر جدیدی را در زندگی نیز تجربه کند
تالیف کتاب
او بعد از کسب تجربههای فراوان و افتخاراتی که در زمینه حسابداری کسب نموده بود، توانست یک جلد کتاب در همین زمینه همراه با محتویات مفید در اوایل سال ۱۳۹۹ خلق کند. این کتاب که در وصف موضوع حسابداری و امور مالی بود با قلم خانم حمیرا رنجبر با عنوان «چگونه پول پارو کنیم؟» چاپ و منتشر شد.
کتاب چگونه پول پارو کنیم برای سنین بالای ۱۴ سال تألیف شده است؛ موضوع این کتاب مفهوم دانش حسابداری، نحوه پسانداز کردن، کنترل هزینه و چگونگی چند برابر کردن درامد است.
چاپ و انتشار اولین کتاب ایشان، سرآغاز دنیای قلم و نویسندگی ایشان بود تا وی بتواند همراه با اصل پرورش مطالب و کنار هم قرار دادن کلمات، تجربیات خود را در کتابهای خود خلاصه کند؛
چاپ مقاله در همایش های بین المللی
سپس خانم رنجبر با اخذ گواهی پذیرش و چاپ مقاله در ایران و بعد با اخذ گواهی پذیرش و چاپ مقاله در آمستردام هلند، فعالیتهای خود را در این راه بهصورت تخصصی و حرفهایتر ادامه دهد.
ورود به عرصه نویسندگی
بعد از چاپ برخی از شعرهای ایشان در کنار نویسندگی، از وی بهعنوان نویسنده و شاعر نیز یاد میشود. در ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ دل نوشته خانم حمیرا رنجبر در روزنامه «دریاکنار» بهعنوان فرهیخته هنری به چاپ رسید تا از این طریق نیز مردم بتوانند مطالب ایشان را دنبال کنند.
تاسیس سازمان مردم نهاد فرهنگی
بعد از سپری شدن مدتزمانی از ظهور و درخشش خانم رنجبر در عرصه قلم، ایشان یک سازمان مردمنهاد فرهنگی در امور نویسندگی، در سال ۱۴۰۰ تأسیس نمود تا بهاینترتیب با مدیریت خود در این شرکت، اتفاقات خوبی را برای خود و مردم در این سازمان مردمنهاد فرهنگی، رقم بزند. بعدازآن، برای مدیریت و داوری جشنواره نویسندگی ذهن زرین برگزیده شد و لوح تقدیر و تندیسی جهت تقدیر و تشکر از ایشان دریافت نمود.
ثبت دیدگاه