تفاهمنامه سازمان زندانها و شبکه جوانان انقلاب اسلامی استان البرز
با انعقاد تفاهمنامه سازمان زندانها و شبکه جوانان انقلاب اسلامی استان البرز اقدامات وسیعتری در این زمینه مسائل اجتماعی، فرهنگی و ورزشی زندانیان شکل میگیرد.
پیشگیری و مقابله با فساد
به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان، محمدرضا نادری، مسئول شبکه جوانان انقلاب اسلامی استان البرز، صبح امروز به همراه معاونین شبکه جوانان انقلاب اسلامی استان البرز در جلسهای با حضور معاون سلامت استان البرز و رئیس هیئت ورزش همگانی استان البرز، با اشاره به اینکه توجه به امر پیشگیری و مقابله با فساد یکی از موضوعات جدی است گفت: زندانی نمودن مجرمان بهعنوان واکنشی رسمی از سوی دستگاه قضایی بهمنظور یکی از اقسام مجازات مجرمین و پیشگیری از تکرار جرم، بهترین گزینه نیست و باید از اقدامات دیگری هم بهره برد که اهداف مدنظر را تأمین کند.
پیشگیری از آسیبهای اجتماعی
وی با اشاره به این موضوع که راهکارهای بسیاری برای پیشگیری از وقوع جرم و طرق جلوگیری از تکرار جرم وجود دارد، افزود: شبکه جوانان انقلاب اسلامی تمایل همکاری با سازمان زندانها در زمینههای مختلف را دارد و ظرفیت جوانان این شبکه برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و همچنین اقدامات حمایتی از زندانیان همیشه وجود خواهد داشت.
نادری با اشاره به اینکه تفاهمنامهای میان سازمان زندانها و شبکه جوانان انقلاب اسلامی صورت بگیرد ادامه داد: با ایجاد تفاهمنامه میان سازمان زندانها و شبکه جوانان انقلاب اسلامی اقدامات وسیعتری در این زمینه شکل میگیرد. همچنین مقرر گردید همکاری شبکه جوانان انقلاب اسلامی با هیئت ورزش همگانی استان گستردهتر شود.
اخبار مرتبط
همت جوانان برای آموزش و کمک به زندانیان البرزی
ثبت دیدگاه