حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید :دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد: جوانی و تندرستی.

سه شنبه, ۲۷ شهریور , ۱۴۰۳ Tuesday, 17 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2362 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 18 تعداد دیدگاهها : 948×
اقدامات بهداشتی در خصوص تامین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی
۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
شناسه : 14527
بازدید 14
0
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان البرز از اقدامات بهداشتی و قرنطینه ای اداره کل دامپزشکی استان در خصوص تامین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده در مواکب اربعین حسینی خبر داد:
ارسال توسط : نویسنده : نگار اصغری منبع : به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز
پ
پ

به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان استان البرز ؛ 

علیرضا رفیعی پور ضمن تسلیت فرار رسیدن اربعین حسینی، اظهار داشت: در راستای تسهیل انتقال فراورده های خام دامی (گوشت قرمز، گوشت مرغ و تخم مرغ) مورد مصرف مواکب اربعین حسینی به شهرهای مرزی همجوار کشور با عراق و نیز صادرات این فراورده ها به آن کشور، همچنین در جهت اطمینان از سلامت بهداشتی این فراورده ها و تأمین امنیت غذایی زوّار حسینی (ع) اقدامات و تمهیداتی از سوی اداره کل دامپزشکی استان اندیشیده شده و در حال اجرا می باشد.

 

وی تصریح کرد: دامپزشکی استان برای اطمینان از سلامت و بهداشت نذورات، اقدام به تشکیل اکیپ‌های سیار کرده که در سراسر استان مستقر هستند. این اکیپ‌ها وظیفه دارند تا نظارت‌های شرعی و بهداشتی را در تمامی مراحل ذبح دام و توزیع فرآورده‌های دامی به دقت انجام دهند.

 

رفیعی پور افزود: همچنین ناظران بهداشتی در موکب ها مستقر می باشند و ۲ ناظر بهداشتی از استان البرز در موکب ها وظیفه نظارت بهداشتی بر فراورده های خام دامی را بر عهده دارند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.