ورود جوانان به عرصه انتخابات
ورود جوانان به عرصه انتخابات در سال ۱۴۰۰ برای تصدی گری امور مربوط به شوراهای شهر و روستا در وضعیت کنونی کشور و در راستای بیانیه گام دوم انقلاب ضروری است.
شورای های اسلامی شهر و روستا شوراها حلقه واسط بین ارکان نظام اعم از دولت، قوه مقننه، دستگاه قضایی و شهروندان بوده و نهایتا تسهیلگر اجرای امور و فعالیتهای ملی و محلی می باشند. ولی در عمل شوراها به دلایلی چون قوم گرایی، نبود سازوکار مناسب در رفتار انتخاباتی و الگوی انتخاب افراد، عدم نظارت بر علکرد شوراها، عدم آشنایی اعضی شورا با قوانین و مقررات و همچنین نبود تخصص و تعهد کافی، نتوانستند موفق باشند.
جوانان مهم ترین سرمایه کشور هستند
از سوی دیگر، نیروی انسانی هر جامعه ای، سرمایه اصلی آن محسوب می شود و در جمهوری اسلامی ایران جوانان به عنوان مهم ترین قشر جامعه، مهم ترین نیروی محرکه کشور برای پیشرفت و آبادانی در حوزه های مختلف خواهد بود و حالا جوانان پرچم دار توسعه این کشور باید باشند و باید به جوانان اعتماد کرد.
ورود جوانان به بدنه مدیریتی کشور
نیاز به ورود جوانان و جوانگرایی در عرصه های مدیریتی کشور پس از بیانیه گام دوم انقلاب که توسط رهبری منتشر شد، یکی از استراتژی های مدیریت و توسعه کشور در آینده می باشد. بنابراین به منظور اینکه در راستای بیانیه گام دوم انقلاب حرکت کرده و شهرها و روستاهای آبادی داشته باشیم باید از تمام نخبگان متعهد، جوانان متخصص و افراد دارای صلاحیت که برای اداره شهرها و روستاها ایدههای خلاقانه و نوآورانه و دانش محورانه دارند و مجهز به ایدههای بکر هستند، دعوت کنیم که برای ثبت نام در انتخابات اقدام کنند.
جوانان توسعه شهری و روستایی را رقم می زنند
جوانان متخصص، متعهد و جهادی باید در بدنه پارلمان شهری و روستایی، رویکردهای علمی را ترزیق کرده و به صورت انقلابی بتواند آسیب های موجود در برنه شوراها را به حداقل رسانده و موجبات توسعه مدیریت شهری و رضایتمندی شهروندان و روستاییان شوند. جوانان با روشهای جدید حل مساله آشنایی دارند و از سویی با استفاده از تکنولوژی های جدید می توانند شفافیت، کارایی و اثربخشی و همچنین پاسخگو بودن مدیریت شهری را به صورت الگوی موفق ارائه دهند.
مطالبه گری و تخصص گرایی در جوانان
روحیه مطالبه گری، نیروی جوانی، تخصص گرایی، شجاعت و شهامت، ریسک پذیری و برنامه محور بودن، پاکدستی و پاکدامنی از ویژگیهای اصلی جوانان می باشد که میتواند در بدنه مدیریت شهری و روستایی مفید واقع شده و وضعیت شهرها و روستاهای کشور را به سمت توسعه سوق دهد.
یادداشت از علیرضا گروسی کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری
اخبار مرتبط
مدیران جوان، راه خروج کشور از بحرانهای فعلی
سلام وآرزوی موفقیت برای جوانان متعهد و پر تلاشی همچون شما بسیار عالی و آرزوی موفقیت برای اقای گروسی بزرگوار و پایگاه خبری سمن جوانان
سلام و عرض ادب خانم حسینی
ممنون ازاظهار نظر خوب شما
به امید موفقیت تمامی جوانان ایران زمین