حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید :دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد: جوانی و تندرستی.

یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2395 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 18 تعداد دیدگاهها : 950×
دلایل عدم مراجعه به مشاوره ازدواج چیست؟
۲۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۹
شناسه : 5246
بازدید 453
3
اعظم کریمی دلایل عدم مراجعه به مشاوره ازدواج چیست؟ نشناختن مشاوره خوب و هزینه های بالا 2 علت اصلی عدم مراجعه برای مشاوره حوزه ازدواج از سوی جوانان است.
ارسال توسط : منبع : پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان
پ
پ

دلایل عدم مراجعه به مشاوره ازدواج چیست؟

بسیاری از زوجین جوان یا جوانان که می‌خواهند ازدواج کنند، به مشاور و مراکز مشاوره رجوع نمی‌کنند. به نظر شما دلایل عدم مراجعه به مشاوره ازدواج چیست؟

اثربخشی مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده

اعظم کریمی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان با اشاره به نتایج مطالعه‌ای که به روش پیمایش از میان شرکت‌کنندگان کارگاه‌های آموزشی ازدواج در ۲۰ استان و با همکاری مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) درباره اثربخشی مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده انجام‌شده است، اظهار کرد: پیمایش “دیدگاه جوانان در خصوص اثربخشی کارگاه‌های آموزشی ازدواج ” و نقش مشاوره ازدواج و مراجعه به این مراکز به سفارش وزارت ورزش و جوانان توسط مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) انجام و در آن نتایج قابل‌تأملی از اثرگذاری مشاوره پیش از ازدواج در انتخاب آگاهانه و حل مسائل خانوادگی با مراجعه به مراکز مشاوره استخراج‌ شده است.

اعظم کریمی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان

فرهنگ‌سازی مشاوره ازدواج و خانواده در کشور

وی ادامه داد: وزارت ورزش و جوانان با برگزاری کارگاه‌های آموزشی ازدواج و معرفی افراد شرکت‌کننده در کارگاه‌ها به مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده جهت دریافت مشاوره‌های رایگان تلاش کرده به فرهنگ‌سازی مشاوره ازدواج و خانواده در کشور به‌ویژه در میان جوانان و زوج‌های جوان بپردازد و به انتخاب آگاهانه و پیشگیری از طلاق کمک کند. همچنین زوج‌های جوان نیز برای حل مسائل خود به مراکز مشاوره ارجاع می‌شوند و خدمات مشاوره و روان‌شناختی دریافت می‌کنند.

۸۳ درصد زوجین به اثربخشی مشاوره در انتخاب درست معتقدند

کریمی بابیان اینکه ازآنجاکه ضرورت داشت اثربخشی این قبیل مراکز و مشاوره‌ها در قالب پیمایشی استخراج شود، با همکاری مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) طی مطالعه‌ای که به روش پیمایش از میان شرکت‌کنندگان در کارگاه‌های آموزشی ازدواج در ۲۰ استان انجام شد، درباره نتایج این پیمایش توضیح داد: در بحث کمک مراجعه به مراکز مشاوره پیش از ازدواج برای انتخاب درست، ۸۳.۷ درصد از پاسخگویان مجرد معتقدند که رجوع به مراکز مشاوره پیش از ازدواج در انتخاب درست به آنان کمک زیادی کرده است.

تجربه نیاز شرکت‌کنندگان به مشاوره

وی در ادامه گفت: از سوی دیگر در خصوص «تجربه» نیاز شرکت‌کننده به مشاوره درباره مسائل زندگی؛ اکثر آن‌ها یعنی ۷۳.۹ درصد در طول زندگی‌شان با مسائلی روبه‌رو شده‌اند که نیاز به مشاوره را ضروری دانسته‌اند و از این تعداد ۷۴.۱ درصد از آنان جهت حل مشکل، به مراکز مشاوره رجوع کرده‌اند و ۲۵.۹ درصد باوجود احساس نیاز به مشاوره، به مراکز مشاوره نرفته‌اند.

نشاختن مشاوره خوب و هزینه‌های بالا دلیل عدم رجوع به مراکز مشاوره است

به گفته کریمی، در میان افرادی که باوجود احساس نیاز به مشاوره، از رفتن به مراکز مشاوره خودداری کردند، ۲۴ درصد «نشناختن مشاوره خوب» و ۱۶.۷ درصد «هزینه‌های بالای خدمات مشاوره» را دلیل عدم رجوع به مراکز مشاوره عنوان کرده‌اند.

نداشتن وقت کافی و عدم دسترسی به خدمات مشاوره

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: همچنین «نداشتن وقت کافی» و «عدم دسترسی به خدمات مشاوره» به ترتیب با ۱۵.۶ و ۱۴.۶ درصد در مراتب بعدی قرار گرفتند./ پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان

اخبار مرتبط

نیازسنجی بومی و منطقه‌ای ازدواج جوانان در کشور

۳ ماموریت مهم معاونت امور جوانان در حوزه ازدواج آسان

کارگاه‌ رایگان آموزش مهارتهای پیش از ازدواج

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.