حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید :دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد: جوانی و تندرستی.

شنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۴ Saturday, 6 September , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3526 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 22 تعداد دیدگاهها : 956×
تعاونی مسکن جوانان در نظرآباد تشکیل می‌شود
  • اردیبهشت 29, 1404 ساعت: ۱۹:۴۳
  • شناسه : 18460
    2
    دکتر قدرت الله شمیرانی فرماندار نظرآباد حل مشکلات جوانان از جمله مسکن، ازدواج و اشتغال طبیعتاً موجب حل مشکلات در حوزه جوانی جمعیت و افزایش حمایت از خانواده‌ها خواهد شد و ما درصدد حمایت ویژه از جوانان نظرآبادی در حوزه مسکن هستیم.
    ارسال توسط : نویسنده : علیرضا گروسی منبع : پایگاه خبری سمن جوانان
    پ
    پ

    تعاونی مسکن جوانان در نظرآباد تشکیل می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان دکتر شمیرانی سرپرست فرمانداری نظرآباد در جلسه قرارگاه جوانی جمعیت که با حضور حجت‌الاسلام محمدی امام‌جمعه محترم، روسای ادارات مرتبط و تعدادی از مراکز تخصصی روانشناسی برگزار شد گفت: در راستای حمایت و تسهیل ازدواج و فرزند آوری تعاونی مسکن جوانان در نظرآباد تشکیل می‌شود و راه و شهرسازی در مناطق مختلف زمین‌های مختلف را در اختیار این تعاونی قرار خواهد داد.

    این مسئول افزود: حل مشکلات جوانان از جمله مسکن، ازدواج و اشتغال طبیعتاً موجب حل مشکلات در حوزه جوانی جمعیت و افزایش حمایت از خانواده‌ها خواهد شد و ما درصدد حمایت ویژه از جوانان نظرآبادی در حوزه مسکن هستیم.

    مرکز ناباروری در نظرآباد ایجاد کنیم

    دکتر شمیرانی با بیان اینکه درصدد هستیم مرکز ناباروری در نظرآباد ایجاد کنیم گفت: به همت سپاه درمانگاه تخصصی در مابین محلات سیدجمالدین و علی‌آباد در حال ساخت است که درصدد هستیم مرکز درمان ناباروری در این مرکز ایجاد کنیم تا زوجین بدون دغدغه و مشکل به حل مشکلات خویش بپردازند.

    فرزند آوری و جوانی جمعیت یکی اهداف بزرگ کشور

    سرپرست فرمانداری نظرآباد با بیان اینکه فرزند آوری و جوانی جمعیت یکی اهداف بزرگ کشور است گفت: با توجه به وقفه‌ای که از دهه ۷۰ در امر فرزند آوری به وجود آمد امروز با چالش بزرگ فاصله نسلی روبرو هستیم جوانی جمعیت از اهداف بزرگ کشور است ترویج و تشویق فرزند آوری یک وظیفه ملی بوده و باید از تمام ظرفیت‌ها در راستای آموزش و آگاه‌سازی از طریق رسانه و فعالین مجازی، مربیان، روانشناسان و…‌. استفاده شود

    این مسئول در پایان از انعقاد تفاهم‌نامه مابین کمیته امداد امام خمینی ره و قرارگاه جوانی جمعیت شهرستان خبر داد و گفت: در راستای آموزش‌های مستمر و حمایت‌های مختلف از جمله درمانی و مالی تفاهم‌نامه‌ای مابین کمیته امداد امام خمینی ره با قرارگاه جوانی جمعیت منعقد می‌شود.

    تهیه و تنظیم خبر: علیرضا گروسی

    اخبار مرتبط

    تدبیر نظرآباد برای پیک مصرف برق سال جاری

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.