حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید :دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد: جوانی و تندرستی.

شنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۴ Saturday, 6 September , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 3526 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 22 تعداد دیدگاهها : 956×
تاکید بر اهمیت نهادسازی اجتماعی و نقش جوانان در تحکیم جامعه مدنی
  • مرداد 5, 1404 ساعت: ۹:۲۹
  • شناسه : 18945
    2
    علیرضا رحیمی معاون امور جوانان آنچه امروز بیش از هر چیز نیاز داریم، احیای اعتماد عمومی و مشارکت مردم در حل مسائل اجتماعی است.
    ارسال توسط : منبع : وزارت ورزش و جوانان
    پ
    پ

    تاکید بر اهمیت نهادسازی اجتماعی و نقش جوانان در تحکیم جامعه مدنی

    معاون امور جوانان در نشست بررسی وضعیت مشارکت اجتماعی جوانان که با ارائه دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور برگزار شد، ضمن تاکید بر اهمیت نهادسازی اجتماعی و نقش جوانان در تحکیم جامعه مدنی؛ حمایت از ویژه از جوانان و نقش آفرینی این قشر مهم را در سطوح مختلف خواستار شد.

    احیای اعتماد عمومی و مشارکت مردم

    به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، علیرضا رحیمی معاون امور جوانان در نشست بررسی وضعیت مشارکت اجتماعی جوانان با حضور دکتر علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور، با تأکید بر اهمیت نهادسازی اجتماعی و نقش جوانان در تحکیم جامعه مدنی، گفت: آنچه امروز بیش از هر چیز نیاز داریم، احیای اعتماد عمومی و مشارکت مردم در حل مسائل اجتماعی است.

    اجتماعی‌سازی دولت را از طریق ظرفیت‌های جوانان

    وی با تقدیر از نقش دکتر ربیعی در راهبری گفتمان اجتماعی دولت افزود: ما ذیل یک تفکر مشترک گرد هم آمده‌ایم تا پروژه اجتماعی‌سازی دولت را از طریق ظرفیت‌های جوانان و شبکه‌های مردمی پیش ببریم. این نشست‌ها فرصتی برای بازاندیشی در فلسفه کار اجتماعی و تقویت ساختارهای نهادساز در کشور است.

    تشکبل شبکه ایران یاران جوان

    رحیمی با اشاره به شبکه “ایران یاران جوان” که به گفته او در پاسخ به نیاز ملی برای ساماندهی فعالیت‌های داوطلبانه شکل گرفته، گفت: این شبکه امروز در سراسر استان‌ها و شهرستان‌ها فعال است و بستر اصلی آن در محلات و دانشگاه‌ها قرار دارد. هدف ما این است که با تسهیل در فرآیند ثبت سمن‌ها، تقویت طرح مجلس مشورتی جوانان و گسترش شتاب‌دهنده‌های اجتماعی، نقش‌آفرینی جوانان را در همه سطوح افزایش دهیم.

    رحیمی در ادامه سخنانش به موضوع دریاچه ارومیه پرداخت و با انتقاد از عملکرد نهادهای مختلف در سال‌های گذشته گفت: متأسفانه دریاچه ارومیه قربانی تصمیمات نادرست و کوتاه‌نگر شد؛ از سدسازی‌های بی‌رویه و طرح‌های عمرانی ناهماهنگ گرفته تا غفلت از الگوهای صحیح کشاورزی. این مسئله، نه‌تنها یک بحران زیست‌محیطی بلکه یک تهدید امنیتی برای آینده منطقه و کشور است.

    در پایان این نشست به پیشنهاد سمن های جوانان و مشارکت مسئولان حاضر، پویشی به منظور احیای دریاچه ارومیه شکل گرفت.

    اخبار مرتبط

    اتصال ظرفیت پتروشیمی و جوانان کشور راهبردی برای جهش اشتغال است

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.