حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید :دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد: جوانی و تندرستی.

شنبه, ۲۵ اسفند , ۱۴۰۳ Saturday, 15 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2487 تعداد نوشته های امروز : 1 تعداد اعضا : 19 تعداد دیدگاهها : 951×
اختراعی برای کاهش کرونا توسط دختر ایرانی
۱۲ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۳
شناسه : 7520
بازدید 492
4
روژینا تیموری

این اختراع دستگاه هوشمند ضدعفونی‌کننده دست و اشیا مبتنی بر اشعه فرابنفش با پراکنش کامل و مایع ضدعفونی‌کننده است و از مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت‌اسناد املاک کشور پذیرش بلامانع گرفت.

ارسال توسط : منبع : پایگاه خبری سمن جوانان
پ
پ

اختراعی برای کاهش کرونا توسط دختر ایرانی

به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان از البرز، اختراعی برای کاهش کرونا توسط دختر ایرانی صورت گرفت که بر این اساس روژینا تیموری پژوهشگر و مخترع جوان و موفق البرزی موفق به کسب سند ثبت اختراع خود شد.

دستگاه هوشمند ضدعفونی‌کننده دست و اشیا

روژینا تیموری در گفت‌وگویی دراین‌باره اظهار داشت: این اختراع دستگاه هوشمند ضدعفونی‌کننده دست و اشیا مبتنی بر اشعه فرابنفش با پراکنش کامل و مایع ضدعفونی‌کننده است که پس از گذشت ۸ ماه از ارائه آن ثبت اختراع شد و از مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت‌اسناد املاک کشور پذیرش بلامانع گرفت.

هدف از این اختراع چیست؟

این بانوی مخترع در ادامه گفت: هدف من از ساختن و ثبت اختراع این دستگاه کاهش شیوع کرونا و کم شدن آمار مرگ‌ومیر بوده و خوشحالم که توانستم این اختراع را به ثبت برسانم. به دلیل اینکه دست با سطح دستگاه تماس پیدا نمی‌کند و بعلاوه پخش شدن الکل روی دست، با اشعه Uv اشیایی مانند تلفن همراه، کلید و … ضدعفونی می‌شود.

کاربرد این اختراع چگونه است؟

تیموری افزود: در قسمت پایین دستگاه محفظه‌ای برای ضدعفونی کردن کفش‌ها وجود دارد که یکی از کاربردهای ویژه دستگاه است. این دستگاه در شرکت‌ها و مؤسسات هم کاربرد بسیاری دارد ازجمله رمزگذاری و دارا بودن کارت هر شخص برای استفاده از دستگاه، به این صورت که در بالای آن چشمی قرار دارد که کارت را شناسایی می‌کند و بعدازآن برای اعضا و کارکنان آن شرکت الکل و Uv پخش و تابیده می‌شود.

شایان‌ ذکر است که این دانش‌آموز پژوهنده دارای مقام‌ های بین‌المللی و داخلی زیادی در جشنواره‌های ابداعات و اختراعات بوده و سابقه درخشانی در کسب مدال‌های طلا و نقره در این حوزه دارد.

اختراعی برای کاهش کرونا توسط دختر ایرانی

اخبار مرتبط

نخبگان جوان موتور محرک پیشرفت پرشتاب ایران

اعتماد به جوانان از کرونا تا موشک نقطه زن

سحر زنده بودی بانوی هنرمند بوشهری

ثبت دیدگاه

4 دیدگاه برای “اختراعی برای کاهش کرونا توسط دختر ایرانی”
  1. احسنت به دختر مخترع ایران‌زمین، با کمترین امکانات و شرایط تحریمی کشور زور به روز دسته گل جدید تحویل مردم میدهند.

    پاسخ
    • سلام و درود بر شما و ممنون از اظهار نظر شما
      پایگاه خبری سمن جوانان حامی نخبگان جوان و بانوان موفق ایران زمین

      پاسخ
  2. با سلام و تشکر. ایکاش تصویری از اختراع هم داخل خبر می گذاشتید بهتر بود. بهرحال باعث افتخار ایران و ایرانی در هرجا هستید

    پاسخ
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.