حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید :دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد: جوانی و تندرستی.

یکشنبه, ۹ مهر , ۱۴۰۲ Sunday, 1 October , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1986 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 18 تعداد دیدگاهها : 942×
مشاوره قبل از ازدواج گام‌به‌گام نهادینه شود
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۸:۱۹
شناسه : 8266
بازدید 269
3
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی وزارت ورزش و جوانان

تقویت و حرکت روبه‌جلوی مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده دغدغه ماست و امیدواریم مدیران این مراکز ما را در جهت سرعت بخشیدن به این هدف یاری کنند.

ارسال توسط : منبع : پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان
پ
پ

مشاوره قبل از ازدواج گام‌به‌گام نهادینه شود

حجت‌الاسلام‌والمسلمین متقی فر با تأکید بر اهمیت مشاوره قبل از ازدواج، اظهار داشت: باید تلاش کنیم کمیت و کیفیت مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده را بالا ببریم و مشاوره قبل از ازدواج گام‌به‌گام نهادینه شود.

باید امانت‌دار خوبی باشیم

به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی متقی فر مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی وزارت ورزش و جوانان در نشست با مدیران مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده که امروز در ساختمان جوانان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، با ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه، گفت: این ارتباط را غنیمت می‌دانیم و امیدواریم نکات و مسائلی را که مطرح می‌شود به جزئیات بررسی کنیم تا این تکلیف بزرگی که روی دوش همه ما قرارگرفته و امانتی که به ما منتقل‌شده را به‌خوبی انتقال دهیم و به سرانجام برسانیم.

تعرفه و مالیات مراکز مشاوره

وی درباره تعرفه و مالیات مراکز مشاوره خاطرنشان کرد: موضوع تعرفه در حیطه اختیارات ما نیست ولی وظیفه‌داریم پیگیری کنیم همچنین در خصوص موضوع مالیات مراکز مشاوره هم در حال پیگیری از کمیسیون اجتماعی مجلس هستیم که حداقل این مراکز از تخفیف مالیاتی برخوردار شوند تا بتوانند خدمات خوبی به جامعه ارائه کنند.

اهمیت کار پژوهش در حوزه مراکز مشاوره

متقی فر بر اهمیت کار پژوهش در حوزه مراکز مشاوره تأکید کرد و افزود: امسال بودجه خوبی را برای کار پژوهشی در حیطه کار مراکز مشاوره در نظر گرفتیم و نیازمندی‌های مراکز در حوزه ازدواج و طلاق را استان به استان و شهرستان به شهرستان احصا کردیم تا با برنامه‌ریزی صحیح و بر اساس پژوهش و تحقیق پیش برویم. به‌عنوان‌مثال در شهر تهران ۱۳۶ مرکز مشاوره داریم این در حالی است که در فیروزکوه یک مرکز هم وجود ندارد و این موضوعات باید اصلاح شود.

باید راهکاری برای کمک و خدمت به مردم و جامعه ارائه کرد

وی با بیان این‌که همه ما اذعان داریم که مشکلات در این حوزه بسیار است، گفت: به عنوان مسئول در این حوزه توقعم از مدیران مراکز مشاوره این است که درد را تکرار نکنند بلکه راهکار بدهند. نباید اظهار ناامیدی کرد و یک مدیر مرکز مشاوره باید راهکاری برای کمک و خدمت به مردم و جامعه ارائه کند.

مراکز مشاوره در کف میدان هستند

حجت‌الاسلام متقی فر با بیان این‌که وظیفه ما پشتیبانی است‌، افزود: مراکز مشاوره در کف میدان هستند و همیشه باید در همه عرصه‌ها پیشران و روبه‌جلو باشند. کار پژوهشی برای مراکز مشاوره بسیار مهم است و کل کار ما باید بر اساس تحقیق و پژوهش باشد. به‌طور مثال همه عوامل طلاق را می‌دانند و نام می‌برند اما باید برای دانستن ریشه‌های طلاق کار تحقیقاتی دقیقی انجام شود. در مسئله یابی و پیشگیری از آسیب‌ها نیز تحقیقات و پژوهش بسیار اهمیت دارد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی وزارت ورزش و جوانان گفت: مراکز مشاوره می‌توانند به‌گونه‌ای عمل کنند که مردم نه‌تنها در زمان مشکلات بلکه قبل از این‌که اقدامی را انجام دهند مشاوره بگیرند.

مشاوره قبل از ازدواج را گام‌به‌گام نهادینه کنیم

وی با تأکید بر اهمیت مشاوره قبل از ازدواج، اظهار داشت: باید تلاش کنیم کمیت و کیفیت مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده را بالا ببریم و مشاوره قبل از ازدواج را گام‌به‌گام نهادینه کنیم.

متقی فر با بیان این‌که تقویت و حرکت روبه‌جلوی مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده دغدغه ماست، گفت: امیدواریم مدیران این مراکز ما را در جهت سرعت بخشیدن به این هدف یاری کنند.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حوزه ازدواج

وی آموزش را یکی دیگر از وظایف مراکز مشاوره برشمرد و تشریح کرد: یکی از وظایف مهم ما بحث آموزش است و این امر برای پیشگیری از آسیب‌ها بسیار تأثیرگذار است و در این راستا باید در برگزاری کارگاه‌های آموزشی دقت نظر داشته باشیم تا این آموزش‌ها با کمک مراکز مشاوره که بال مهمی در پیشبرد آموزش هستند به‌صورت استاندارد و باکیفیت بالا برگزار شوند.

ظرفیت سنجی و ارزشیابی مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده

حجت‌الاسلام متقی فر همچنین اظهار داشت: برای اینکه بتوانیم از ظرفیت مراکز آگاهی کامل پیدا کنیم، طرحی را تا بیست روز دیگر به‌صورت ملی آغاز خواهیم کرد که در آن به ظرفیت سنجی و ارزشیابی مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده خواهیم پرداخت.

وی تصریح کرد: این طرح چند خاصیت دارد که یکی از آن‌ها رتبه‌بندی مراکز است که بر اساس این رتبه‌بندی حمایت‌ها از مراکز مشاوره صورت می‌گیرد. همچنین مطابق با ظرفیت سنجی مکانی از مراکزی که نیاز بیشتری دارند حمایت می‌کنیم تا ان‌شاءالله خدمات‌دهی مراکز جهت‌گیری مناسبی پیدا کند که در این جهت نیز از مدیران مراکز تقاضا داریم همکاری لازم را داشته باشند تا در این حوزه موفق عمل کنیم.

اخبار مرتبط

سرپرست جدید برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان

بسته‌های حمایتی برای ازدواج جوانان

همایش مراکز روان‌شناسی و مشاوره ازدواج کشور در البرز

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.