فراخوان ملّی ایدههای خلاق برای کنترل آسیبهای اجتماعی
احمد نادری، رئیس فراکسیون مقابله با آسیبهای اجتماعی مجلس شورای اسلامی از فراخوان ملّی ایدههای خلاق برای کنترل آسیبهای اجتماعی خبر داد.
احمد نادری، رئیس فراکسیون مقابله با آسیبهای اجتماعی مجلس شورای اسلامی درگفت و گویی با پایگاه خبری سمن جوانان، اعلام کرد: فراخوان ملّی ایدههای خلاق برای کنترل آسیبهای اجتماعی به منظوراستفاده از ظرفیت ها و بسترهای مناسب و کارآمد برای طراحی و تدوین الگوها مدلهای پیش گیری است.
استفاده از رویکردهای خلاقانه و ایده پردازیهای جدید برای کنترل آسیب های اجتماعی
این نماینده تاکید کرد: برای بهبود و کنترل آسیبهای اجتماعی در کشور، استفاده از رویکردهای خلاقانه و ایده پردازیهای جدید متناسب با شرایط خاص مسئله و معضل از یکسو و امکانها و راهحلهای رفع آن از سوی دیگر است. در جامعه کنونی با توجه به روند فزاینده آمارها در حوزه آسیبهای اجتماعی مختلف و نیز پیچیده شدن وضعیت آسیبها بنحوی که دیگر به عنوان مسائل تک عاملی نمیتوان بدان نگاه کرد، لزوم این احساس می شود تا مراجع و نهادهای ذیربط نیز آرایش و مدل جدیدی از حل مسئله را اتخاذ نمایند تا پاسخگوی شرایط جدید باشد.
۸ موضوع اصلی فراخوان
نادری با اشاره به بخشهای مختلف این فراخوان گفت: فراخوان ملّی «ایدههای خلاق برای کنترل آسیبهای اجتماعی» در ۸ موضوع اصلی شامل: اعتیاد، حاشیه نشینی، کودکان کار، مفاسد اخلاقی، طلاق، خشونت خانگی، تکدی گری و ناهنجاری های فضای مجازی طراحی شده است. انتخاب و چینش این موضوعات با درنظرگرفتن آخرین برآوردها از وضعیت آسیب های اجتماعی در کشور و تجمیع انواع برآوردهای کارشناسی اعم از اسناد بالادستی مانند قانون برنامه ششم توسعه، پیمایشهای ملّی و آمارهای اجتماعی موجود صورت گرفته است.
فراخوان به صورت ملی برگزار می گردد
رئیس فراکسیون مقابله با آسیبهای اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: شایان ذکر است که این فراخوان در سطح ملی در سطح ۳۱ استان کشور طراحی شده است؛ بنحوی که کلیه کنشگران و فعالان اجتماعی از سراسر کشور این فرصت را دارند تا مسائل و آسیب های اجتماعی را به صورت بومی و محلّی مورد توجه قرار داده و در قالب های موردنظر به ارائه ایده های خلاقانه خود اقدام نمایند.
تقدیر از ایده های برتر
دستیار ویژه فراکسیون مقابله با آسیبهای اجتماعی مجلس یازدهم در پایان تاکید کرد: کلیه علاقه مندان و کنشگران اجتماعی صاحب ایده و تجربه در حوزه آسیب های اجتماعی می توانند تا پایان شهریورماه سال جاری نسبت به ارسال و ثبت ایده های خود از طریق آدرس الکترونیکی farakhan.parliament@gmail.com اقدام نمایند. براساس زمان بندی درنظر گرفته شده فراخوان، داوری ایده ها تا یکماه پس از پایان مهلت ارسال آثار در مهرماه ۱۴۰۰ و اعلام اسامی برگزیدگان و تقدیر از آنها در آبان ماه سال جاری صورت خواهد گرفت.
اخبار مرتبط
کارگاه آشنایی با آسیب های اجتماعی جوانان
فعال اجتماعی که هم با سرطان مبارزه می کند و هم هوای افراد آسیب پذیر و کودکان کار را دارد
ثبت دیدگاه