سید بهزاد روحی پور مخترع و پژوهشگر گیلانی
سید بهزاد روحی پور مخترع و پژوهشگر گیلانی از مخترعین جوان و مدیران فعال حوزه صنعت و دارنده مدال طلای جهانی است. وی کارشناس ارشد مهندسی صنایع غذایی، گرایش زیست فناوری مواد غذایی از دانشگاه سراسری منابع طبیعی و کشاورزی گرگان و همچنین عضو انجمن متخصصین صنایع غذایی ایران است.
افتخارات
- عضو انجمن نظام مهندسی
- عضو پارک علم و فناوری استان گیلان
- دارای مقالات (۴ مقاله) بین المللی در زمینه ی صنایع غذایی
- دارنده ی بورسیه کامل تحصیلی برای ادامه ی تحصیل در خارج از کشور در مقطع دکترای صنایع غذایی
- دارنده ی مدال طلای جشنواره ی ابداعات و اختراعات جهان (ارشمیدوس روسیه) سال ۲۰۲۲ با موضوع طراحی و تولید ساندویچ سفیده ی تخممرغ پریبایوتیک سبزیجات با فیبر بالا و ماندگاری طولانی بدون استفاده از مواد نگهدارنده ی طبیعی و شیمیایی به همراه آقای حامد معصومی و خانم ها مارال عربی و هانیه جعفری
سوابق شغلی
- سرپرست کنترل کیفی در شرکت صنایع غذایی دلپذیر
- مدیر آزمایشگاه و سرپرست واحد تحقیق و توسعه در شرکت صنایع غذایی تلاونگ
- مشاور فنی شرکت صنایع غذایی کامروز
- مدیر تیم ایمنی غذا (بخش تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت) در شرکت صنایع غذایی کاسپین پودر باران
- رئیس هیئتمدیره و سهامدار شرکت صنایع غذایی کاسپین پودر باران
فعالیتهای پژوهشی
- طراحی و تولید ساندویچهای طعم دار تخممرغ
- طراحی و تولید سوسیس بر پایهی سفیده تخممرغ
- طراحی بیوسنسور میکروبی جهت شناسایی نوع خاصی از میکروارگانیسم عامل اصلی گاستروآنتریت
- طراحی انواع املتهای صنعتی
- طراحی پودر تخممرغ غنیشده با ویتامین ث
- طراحی و تولید پودر تخممرغ پروبیوتیک
- طراحی و تولید مایونز با روغن کاهشیافته تا زیر ۱۰ ٪
- طراحی و تولید مایع تخممرغ با ماندگاری بالا با استفاده از فرآیند آنزیمی
- طراحی و تولید نوشیدنی و دسر بر پایهی زرده و سفیده تخممرغ
- طراحی و تولید پودر زردهی مقاوم به حرارت
- طراحی و تولید و اصلاح انواع پودرهای تخممرغ بر اساس ویژگیهای موردنیاز صنعت و کارخانجات صنایع غذایی
اخبار مرتبط
ثبت دیدگاه