حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید :دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد: جوانی و تندرستی.

چهارشنبه, ۹ خرداد , ۱۴۰۳ Wednesday, 29 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2145 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 18 تعداد دیدگاهها : 948×
سید بهزاد روحی پور مخترع و پژوهشگر گیلانی
۱۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷
شناسه : 7604
بازدید 354
12
معرفی جوانان موفق

وی کارشناس ارشد مهندسی صنایع غذایی، گرایش زیست فناوری مواد غذایی از دانشگاه سراسری منابع طبیعی و کشاورزی گرگان و عضو انجمن متخصصین صنایع غذایی ایران است.

ارسال توسط : منبع : پایگاه خبری سمن جوانان
پ
پ

سید بهزاد روحی پور مخترع و پژوهشگر گیلانی

سید بهزاد روحی پور مخترع و پژوهشگر گیلانی از مخترعین جوان و مدیران فعال حوزه صنعت و دارنده مدال طلای جهانی است. وی کارشناس ارشد مهندسی صنایع غذایی، گرایش زیست فناوری مواد غذایی از دانشگاه سراسری منابع طبیعی و کشاورزی گرگان و همچنین عضو انجمن متخصصین صنایع غذایی ایران است.

افتخارات

  1. عضو انجمن نظام مهندسی
  2. عضو پارک علم و فناوری استان گیلان
  3. دارای مقالات (۴ مقاله) بین المللی در زمینه ی صنایع غذایی
  4. دارنده ی بورسیه کامل تحصیلی برای ادامه ی تحصیل در خارج از کشور در مقطع دکترای صنایع غذایی
  5. دارنده ی مدال طلای جشنواره ی ابداعات و اختراعات جهان (ارشمیدوس روسیه) سال ۲۰۲۲ با موضوع طراحی و تولید ساندویچ سفیده ی تخم‌مرغ پریبایوتیک سبزیجات با فیبر بالا و ماندگاری طولانی بدون استفاده از مواد نگهدارنده ی طبیعی و شیمیایی به همراه آقای حامد معصومی و خانم ها مارال عربی و هانیه جعفری

سوابق شغلی

  1. سرپرست کنترل کیفی در شرکت صنایع غذایی دلپذیر
  2. مدیر آزمایشگاه و سرپرست واحد تحقیق و توسعه در شرکت صنایع غذایی تلاونگ
  3. مشاور فنی شرکت صنایع غذایی کامروز
  4. مدیر تیم ایمنی غذا (بخش تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت) در شرکت صنایع غذایی کاسپین پودر باران
  5. رئیس هیئت‌مدیره و سهامدار شرکت صنایع غذایی کاسپین پودر باران

فعالیت‌های پژوهشی

  1. طراحی و تولید ساندویچ‌های طعم دار تخم‌مرغ
  2. طراحی و تولید سوسیس بر پایه‌ی سفیده تخم‌مرغ
  3. طراحی بیوسنسور میکروبی جهت شناسایی نوع خاصی از میکروارگانیسم عامل اصلی گاستروآنتریت
  4. طراحی انواع املت‌های صنعتی
  5. طراحی پودر تخم‌مرغ غنی‌شده با ویتامین ث
  6. طراحی و تولید پودر تخم‌مرغ پروبیوتیک
  7. طراحی و تولید مایونز با روغن کاهش‌یافته تا زیر ۱۰ ٪
  8. طراحی و تولید مایع تخم‌مرغ با ماندگاری بالا با استفاده از فرآیند آنزیمی
  9. طراحی و تولید نوشیدنی و دسر بر پایه‌ی زرده و سفیده تخم‌مرغ
  10. طراحی و تولید پودر زرده‌ی مقاوم به حرارت
  11. طراحی و تولید و اصلاح انواع پودرهای تخم‌مرغ بر اساس ویژگی‌های موردنیاز صنعت و کارخانجات صنایع غذایی

اخبار مرتبط

معرفی جوانان موفق کشور

عارف فرخی مخترع جوان البرزی

افتخار آفرینی مخترعین جوان ایرانی در مالزی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.