افتخارآفرینی سمن البرزی در حوزه نجوم و دنباله دارها
افتخارآفرینی سمن البرزی در حوزه نجوم و دنباله دارها که با ثبت اطلاعات موسسه علوم و نجوم آساره در سایت بینالمللی بارش شهابی همراه بود.
بارش شهابی برساووشی
هرساله سیارهی زمین از میان تودهی بجا مانده از عبور دنبالهداره ها میگذرد و پدیدهی جذاب بارش شهابی اتفاق می افتد. این پدیده به جهت اینکه هدیهای از دوردستهای کیهان را به ما تقدیم میکند از نظر علمی بسیار ارزشمند است.
ما بدون صرف هزینه و سفر به ناشناختهها میتوانیم سنگهای بهجامانده از هستهی دنبالهدارها را رایگان مورد آزمایش قرار دهیم. هرساله منجمان در سراسر جهان در یک اجتماع دور از هم تجربیات خود را به اشتراک میگذارند.
ثبت اطلاعات سمن البرزی در سایت بینالمللی بارش شهابی
این بار هم موسسه مردم نهاد علوم و نجوم آساره در این پروژهی بینالمللی برای ایران عزیز افتخاری آفرید و اطلاعات ثبتشده توسط تیم علمی آساره توسط خانمها مینا علیزاده، نجمه رضاپور، آنیتا چراغی، پروچیستا خسروجردی، آوینا بنی نجاریان، پریسا شهابی، النا قزللو، فرنیا فرودی، شبره عبدی و آقایان هوراد هادی، مهدیار برخورداری، مانی شعبانی در سایت بینالمللی بارش شهابی ثبت شد تا همهی دانشمندان جهان از این اطلاعات استفاده کنند.
این پدیده دنباله داری هر ۱۳۳ سال اتفاق می افتد
دنبالهداری که باعث به وجود آمدن این پدیدهی جذاب نجومی شده است, دنبالهدار سوئیفت تاتل نام دارد که از حدوداً ۲۷ تیرماه تا ۳ شهریورماه دامنهی فعالیت این بارش شهابی میباشد. دانشمندان تخمین میزنند که دورهی تناوب این دنبالهدار ۱۳۳ سال میباشد و از نظر دستهبندی در ردهی دنبالهدارهایی هالی گونه قرار میگیرد.
ثبت دیدگاه