ازدواج جوانان فرهنگ سازی و تحلیل جامعه شناسی می خواهد
به گزارش پایگاه خبری سمن جوانان از کردستان؛ رئیس گروه مشارکت های اجتماعی جوانان اداره کل ورزش و جوانان کردستان در جلسه کمیته تخصصی ستد ساماندهی امور جوانان استان، ازدواج را در زمره پیچیدهترین پدیده در فرآیند زندگی بشری و روابط انسانی نام برد و اظهار کرد: به یقین می توان گفت که هیچ یک از روابط انسانی، ابعادی به وسعت ابعاد ازدواج ندارند و در نتیجه، ازدواج ارتباطی را پدید می آورد که در مقایسه با دیگر ارتباطات انسانی، از فراگیری بی نظیری برخوردار است و ازدواج جوانان فرهنگ سازی و تحلیل جامعه شناسی می خواهد.
عدم تمایل جوانان امروزی به ازدواج
میلاد فیضی با ذکر اینکه امروزه مشکلاتی که در حوزه ازدواج جوانان به دلیل ساختاری شکل گرفته است فقط با راه حل ساختاری مرتفع میشود، افزود: تغییرات اجتماعی ، ازدواج سفید، عدم تمایل جوانان امروزی به ازدواج و آسیب شناسی این حوزه باید ریشهای بررسی شود.
فرهنگسازی ازدواج
وی فرهنگسازی ازدواج را از دیگر عوامل ملموس در این حوزه برشمرد و گفت: این مهم نیازمند تحلیل جامعه شناسی است چراکه امروزه تمایل جوانان به ازدواج با شکلگیری توقعات عجیب نسبت به فرد مقابل کاهش یافته است که در این میان نقش تغییرات اجتماعی بدون تاثیر نیست.
مهارت حل تعارض در زندگی مشترک
این مقام مسئول مهارت حل تعارض در زندگی مشترک را عمدهترین مسئله در کاهش آمار طلاق و ضامن تحکیم روابط خانوادهها برشمرد و ادامه داد: بسیاری از زوجین از این مهارت برخوردار نیستند و نمیدانند که چگونه اختلاف نظرها را باید حل کرد لذا در قالب ناسازگاری خود را نشان میدهد بنابراین فراگیری مهارتهای زندگی ضامن ازدواج آسان است.
توسعه زندگی مشترک و آموزش مهارت های زندگی قبل از ازدواج،
فیضی ضمن تاکید بر لزوم توسعه زندگی مشترک و آموزش مهارت های زندگی قبل از ازدواج، شناخت کامل زوجین از یکدیگر را محوریترین مسئله در بروز و یا افزایش موارد طلاق و ازهم گسیختگی خانوادهها عنوان کرد و بر لزوم توجه بیشتر به ارتقاء این مهارتها برای جوانان تاکید نمود.
آمار طلاق استان کردستان
وی استان کردستان را جزو پنج استان اول کشور در آمار ازدواج و طلاق برشمرد و گفت: قریب به ۱۴ هزار و ۱۰۴ مورد ازدواج و ۵ هزار و ۱۹ مورد طلاق سال گذشته در کردستان ثبت شده است.
میانگین سن ازدواج در کل کشور
رئیس گروه مشارکت های اجتماعی جوانان اداره کل ورزش و جوانان کردستان، میانگین سن ازدواج در کل کشور در سال گذشته را در مردان ۲۷/۸ سال و در زنان ۲۳/۶ سال عنوان کرد و گفت: در مدت زمان یادشده این آمار در استان کردستان در مردان ۲۷/۹ و در زنان ۲۳/۸ سال به ثبت رسیده است.
میانگین سن طلاق در کردستان
فیضی با اشاره به میانگین سن طلاق در کردستان و مقایسه آن با شاخص کشوری طی سال ۱۴۰۰ خاطرنشان کرد: سال گذشته میانگین سن طلاق در کردستان در مردان ۳۵/۷ و در زنان ۳۱/۱ سال و درکشور ۳۷/۷ برای مردان و ۳۳/۰ سال برای زنان ثبت شده است.
ثبت دیدگاه